Arama sonuçları: *

1. orkngls

windows 10 mikrofonu görmüyor yardım

Telefon kulaklığım var fakat ne yaptıyasm bir türlü kulaklığın mikrofonunu görmüyor laptopun mikrofonunda ve öyle olmasını istemiyorum var mı yardım edebilecek
  2. orkngls

Rainbow mu RGB Mİ?Mavi Switch mi?Kırmızı Switch mi?

Yorumun için teşekkür ederim. 1617387185 300/350 tl bandında önerebileceğin bir şey varmı hocam
  3. orkngls

Rainbow mu RGB Mİ?Mavi Switch mi?Kırmızı Switch mi?

Geçenlerde konu açmıştım sağ olsun arkadaşın biri calypso al dedi fakat 3 seçenekle karşılaştım ve yardımınız lazım Rainbow ve RGB farkı ne siz hangisi neden tercih edersiniz ? Mavi switch mi ? KIRMIZI switch mi ?(Farkları nelerdir/Siz hangisini tercih edersiniz ?) FİYATLANDIRMA
  4. orkngls

MEKANİK KLAVYE ANLAYANLAR BAKABİLİR Mİ (gamepower ogre)

çok teşekkür ederim hemen inceliyorum 1617294919 benim şahsen çok hoşuma gitti teşekkür ederim 1617295018 aklınıza gelen farklı markalar varsa önerilere açığım teşekkür ederim
  5. orkngls

kusura bakma kardeşim 300 350 tl arası youtube da güzel bir inceleme yapan yok ama araştırıacağım teşekkür ederim
  6. orkngls

kusura bakma kardeşim 300 350 tl arası
  7. orkngls

Hediye alacağım için öyle düşündüm eğer kalite farkı çok var dersen sanırsam sorun etmez 1617293411 çok haklısın kutudan ne çıkarsa şansına uzun kullanım için söylüyorum
  8. orkngls

çok teşekkür ederim yorumun için ama sanırsam küçük tasarım istemiyor ( sağ tarafdaki sayısal tuşlar olması lazım )
  9. orkngls

MERHABA SEVGİLİ DOSTLAR KUSURA ZAMANINIZI ÇALIYORSAM KUSURUMA BAKMAYIN KUZENİME HEDİYE OLARAK MEKANİK KLAVYE ALMAK İSTİYORUM AKLIMDA ŞU VAR GAMEPOWER OGRE RGB KIRMIZI SWİTCH (TRENDYOL FİYATI 320 TL) BAZI KULLANICI YORUMLARINI OKUDUĞUMDA KRONİK SORUNLARI VE UZUN KULLANIMA UYGUN OLMADIĞINI...
Top Bottom