Arama sonuçları: *

• Users: Syqex
  • Order by date
  1. Syqex

50k civarı bütce üniversite ve oyun için laptop önerisi

Siz 50K civarı dediğiniz için önerdim. Hem incelemesi taze hem de bu özelliklerde laptoplar bundan gereksiz şekilde daha pahalı oluyor. Fiyatı ucuz ama GPU 75 watt diye biliyorum. Bence biraz fazla eksi sayılır.
  2. Syqex

50k civarı bütce üniversite ve oyun için laptop önerisi

https://www.hepsiburada.com/game-garaj-slayer-x7t-5060-c2-intel-core-i7-14650hx-32gb-ram-1tb-ssd-rtx5060-16-qhd-180hz-ips-freedos-oyuncu-laptop-p-HBCV00009MEIBK?ftid=sstj8h0ijsiifiim&magaza=GarajOnline&url_src=ios-product-detail&utm_campaign=sc%3Ahb-ecom.sr%3Ainfluencer.md%3Aaffiliate&utm_medium=...
  3. Syqex

Çözüldü✓ 7500F için fiyat önerisi

Ayın 21'inde 5399TL görülmüş , ondan daha düşüğü gelmez bence. Arkadaşın dediği gibi 5400-5500TL olursa en iyisi olur.
  4. Syqex

R5 3600 1250 tl normal mi ?

CPU Stress testi yaptırıp sıcaklık kontrolüne bakabilirsin , test esnasında sistem kapanıyorsa bir sıkıntı olabilir.
  5. Syqex

Yardım Psu Yeterli midir?

Kaliteli ürün değil ama çalıştırır o konuda sorun olmaz. Biz yine de değiştirip daha kaliteli ürün almanızı öneririz. İmkan varsa tabii.
  6. Syqex

Teknobiyotik güvenilir mi fiyat nasıl

Param güvende ile alıcı bu durumda daha kârlı oluyor aslında. Alınabilir gibi ama işlemci hakkında bilgi alın , sorun.
  7. Syqex

Yardım Psu Yeterli midir?

Ürüne göre değişebilir ama çok yüksek ihtimalle yetecektir.
  8. Syqex

2000 TL'ye kadar Bluetooth kulaklık önerisi

Küçüklüğüne bir şey diyemem ama aynı kulaklıkla yazın bir kere terlemedim. Kumaş olması zaten avantaj ve bu sebeple yapılmış. İlginç.
  9. Syqex

Çözüldü✓ R5 5600 sıcaklığı normal mi?

Normal sıcaklıklar. Sorun yok.
  10. Syqex

Tıraş makinası önerisi

Powertec 758 olan modeli kendim kullanıyorum ve sıfıra yakın alıyor gayet memnunum ama bütçenizi biraz fazla aşıyor gibi. O yüzden 1818 modeline de bakılabilir o da tercih edilen ürünlerden. https://www.akakce.com/sac-kesme-makinesi/en-ucuz-powertec-tr-758-profesyonel-fiyati,567017535.html...
  11. Syqex

Corelli Snoop 1.0 Ne kadar Eder?

26 Jant hiçbir sıkıntısı yok. Satmak istesem ne kadar eder? Satmayı düşünüyorum da.
  12. Syqex

Öneri İstanbul'da Direksiyon Setli Kafe Önerisi

Istanbul avrupada direksiyon setli kafe önerisi var mı?
  13. Syqex

Okulda yoklama alınır mı?

Bu öğretmene göre değişir. Bizimkiler uyumaya çok karşı duruyor. Son gün bile not düşürebilirler. Öğretmenlerini tanıyorsan ona göre davran.
  14. Syqex

Okulda yoklama alınır mı?

Genelde alınıyor. Geçen sene çarşamba günü yok yazıldığımı hatırlıyorum. Bende liseye gidiyorum.
  15. Syqex

Hangi ekspertizi ve hangi paketini seçmeliyim?

Arkadaş güzelce açıklamış. Dizel arabada debriyajı bırak gaz verme torkla araba yine gider. Bizde VW LT35 var 2.5TDI. Gazsız çok da güzel gidiyor.
  16. Syqex

Cs 1.6'yı silemiyorum yardım edebilir misiniz?

Revo Uninstaller ile kaldırmayı deneyebilirsiniz. Aşağıdaki linkten indirin. https://www.revouninstaller.com/
  17. Syqex

O da olabilir ben genel konuşuyorum. Göremediğim için olasılıkları değerlendim. Görmeden pek bir şey söylenmiyor :D
  18. Syqex

Anakart önerisi verirmisiniz

Bütçe nedir bilmiyorum ama Asus B660M-K bütçe artarsa B660M-A bakılabilir. https://www.akakce.com/anakart/en-ucuz-asus-prime-b660m-k-d4-intel-lga1700-ddr4-micro-atx-fiyati,1630114638.html
  19. Syqex

Hangi İşlemciyi almalıyım

Bu işlemciler arasından 12700KF seçilmeli ama K serisi ona özel bir anakart ve güzel bir soğutucu gerektirir. Anakart normal de seçilebilir ama K serisi işlemci almak bu sefer biraz anlamsız olur.
  20. Syqex

Tavanı şüpheli bir arabaya bence yaklaşmayın. Alınacaksa bile satıcının buna göre fiyat düşmesi gerekir ki mâkul olsun.
Geri