Arama sonuçları: *

1. S

Görüntü 3-4 Saniye gidip geliyor

Yok sadece ekran gidip geliyor kasa aynı şekilde çalışıyor. Monitör Hdm ile bağlı dönüştürücü yok
  2. S

Ana Kart - Ekran Kartları Uyumu

Uyum sorunu yaşamaz sın Ryzen 5 3600 de rahat rahat besler ekran kartını sıkıntı yaşamaz sın ama hava soğutma yerine sıvı soğutma tercih edersen senin için iyi olur
  3. S

rx 570 ryzen 3 2300x sisteme kasa psu ??

Kasa için çok fazla yatırım yapma ortalama bir soğutma verecek ucuz 200-300 TL kim bı kasa işini görür güç kaynağı için 450 w üstü 80 plus yeterli bana göre 1200 TL kim kasa aldım pişmanım gereksiz
  4. S

Gtx 1070 ti Ya da 1070 e eşdeğer rakip ekran kartlarına örnekler verirmisiniz

Ram konusunda 2X8 kullanımda yani dual channel olacağı için daha yüksek performans alırsın tek kanal yerine çift kanal her zaman daha verimli ve performanslı dir
  5. S

Görüntü 3-4 Saniye gidip geliyor

Sistemin yaklaşık olarak 4-5 Aylık bir sistem Ryzen 5 2600 Asus dual Rx 580 8gb Tf vulkan 16 GB 650 w güç kaynağı Monitör rampage 75 Hz 1 MS freesync destekli Birkaç haftadır rasgele aralıklar ile sistem çalışırken 3-4 sny görüntü gidip geliyor monitör u sıfırladım ancak çözüm olmadı...
Top Bottom