Arama sonuçları: *

1. F1nerF1rst

Yardım Sabahtan beri gelmeyen kargo

Hepsijet Yurtiçi ikisinde de çalıştım rotasyon oluşturuyoruz telefondan ve rotasyon uyumu dediğimiz bir durum var senin evinin yanındaki apartman 3 sen 4.sırada ol ama konuma göre senin evin yakında olsa o rotasyona göre yandakini önce teslim ediyoruz ve haritadan çizdiğimiz yollara göre...
  2. F1nerF1rst

Sistem Toplama önerisi.

işlemciyi 7800x3D al bu tarzda bir sistem diziyorsan güncel olsun en azından 7500F güçlü ama gerek yok sıvı soğutma almışsın zaten hakkını versin en azından psu yetecektir yüksek ihtimal 650ler hala işlemci seçiyor mu emin değilim ama arkadaş demiş bios update mevzusunu olacağını sanmıyorum yine...
  3. F1nerF1rst

S21FE VS 24, ISINMA SORUNU DEDİKLERİ KADAR VAR MI?

Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana fakat hocam açık forum insanlar dikkatsiz olabiliyor yorum belirtilmiş atışmak yerine tekrar uygun bir dille belirtip tekrar edilirse görmezden gelmek en iyisi olacaktır
  4. F1nerF1rst

katılıyorum exynos işlemci 1 senede illahllah ettirdi benzinlikte durup telefonu şarj etmek zorunda kalmıştım Trabzondan İzmire gelirken gpsde telefon kapandı 2 defa
  5. F1nerF1rst

🔥İndirim Delta GPS-750FB 750W 80+ Platinum GüÇ Kaynağı 2480TL (fiyat az daha düşmüş %2 kuponla 2430TL)

bu fiyat aralığında bileşen kalitesine bakarsak çok büyük - denemez bileşeni kalitelide olsa şuanda çok üst düzey bir psu değil ama sağlam
  6. F1nerF1rst

s21fe kullandım 1 sene sonra sattım 2024 de 2.nesilinde snapdragon var sanırım exynos hali inanılmaz ısınıyordu ve şarjı aktif ekranda 4.5 saat civarı gidiyordu exynos işlemcili Samsung cihaz alınmaz
  7. F1nerF1rst

🔥İndirim Delta GPS-750FB 750W 80+ Platinum GüÇ Kaynağı 2480TL (fiyat az daha düşmüş %2 kuponla 2430TL)

cidden kaliteli bir psu fiyat aralığının tartışmasız en iyisi denebilir zamanının s3-s4 minisi gibi düşünüyorum
  8. F1nerF1rst

geçen ay powerboosta 3300 verdim 2 gün sonra 2800 olmuştu şimdi şuna bak benim şansım yok cidden
  9. F1nerF1rst

Bugün siparişlerini verdiğim sistem hakkında yorumlarınızı merak ediyorum

biraz pahalıya gelmiş gibi 5070 sistem vardı sanırım onun dışında inno3d kötü bir marka değil kullanmayan ve azınlık marka takıntılı kesim laf ediyor fakat iyi bir markadır xfx i bile günümüzde bilmeyip laf edenler varken neyse
  10. F1nerF1rst

Sonunda Hayalimdeki Pc yi Aldım

Hayırlı olsun hocam güle güle kullanırsın inşAllah
  11. F1nerF1rst

Bu sistem nasıl alınır mı?

zor gibi duruyor dış kasayı sonra hallederim diyip apu 2200g topla kafan rahat olur 3-5 üstüne
  12. F1nerF1rst

Çözüldü✓ Sistemimi 40 bin TL'ye satıyorum ucuz mu?

hayırlısı olsun hocam hayırlı ticaretler diliyorum gönlünüzce alıcı bulursunuz umarım
  13. F1nerF1rst

Yardım Sıvı Soğutma Kasaya Uymuyor ?

ben açıkçası meshi geri takardım devam ederdim kasa değişmek istemiyorsam sıvı soğutma dediğiniz gibi güzel fiyata gelmiş
  14. F1nerF1rst

eğer böyle fırsat olarak aldıysan ve hatalı montaj denecek gibi tamamen uymama durumu yoksa kullan bence kasa değişirsin keyfe keder kasalar daha uyguna denk geliyor sıvı soğutucu da 3/1 i indirim olmuşken gereksiz olur bidaha düşmeyebilir bu kadae
  15. F1nerF1rst

Çözüldü✓ Sistemimi 40 bin TL'ye satıyorum ucuz mu?

Tüm mesajları okudum al-sat işi yapıp bırakmış biri olarak arada fırsat ilanı görürsem alıyorum bende fakat vazgeçmeniz çok mantıklı olmamış fiyat tam ayarında gibi ucuz diyen arkadaşlar piyasayı boş yükselten arkadaşlar bu fiyatlarda ekipman dahil etmeden 0 daha üst kasalar bulunuyor ekipman...
  16. F1nerF1rst

önceki kasamda sıvı soğutma sığmamıştı 3/1 i fiyatına almıştım nerdeyse parolapara vs ile kasa değişene kadar öndeki orta üst fanı iptal ettim ön bloğa montajladım 3 ay öyle kullandım
  17. F1nerF1rst

Yardım 6800XT 2.el olarak 12000 TL'ye alınır mı?

ben trenle gidip aldım hocam hem gezdim dolandım hemde öyleyken bile bana daha ucuza geldi kart pg get tarzı şeyler ile alabilirsin ya da tren vs ile gidip alabilirsin bendeki gibi pazarlık yaparak şehir dışından gelicem diyerek
  18. F1nerF1rst

Yardım 6800XT 2.el olarak 12000 TL'ye alınır mı?

1 ay önce xfx modelini İzmirdeki bir arkadaştan gelip elden alıcam diyerek tren ile gittim 9500 e aldım kutu faturalı metal ekran kartı tutacağıyla birlikte vidaları tam arkası jelatinliydi elinde 1 tane daha vardı red devil modeli sanırım onuda 11 10.5 arasına satıyordu
  19. F1nerF1rst

Yardım Nzxt 650c vs fsp hydro k 700w

sistemimin çektiği yüküde göz önünde bulundurarak ve 0 olmasını yorgun olmasını istemediğim için bide koruma sertifikalarını araştırarak high power gd performance 800watt aldım önceki powerimde yanan 650watt zalman dı pahalı olan iyi olmuyor hep onu görmüş oldum zaten sistem yüke girdiğinde...
  20. F1nerF1rst

Yardım Nzxt 650c vs fsp hydro k 700w

arkadaşlar nzxt 650c 2700 fsp de tahminen 2300 bandına gelicek hangisi daha iyidir 6800xt ekran kartım
Geri