Arama sonuçları: *

1. imemircan

Yeni motor alıcam maliyeti ne tutar

Ben 125 lik scooter için 6k ödemiştim normalde ilk araç olmasaydı 4.5k falan demişlerdi. Sana muhtemelen 6 ile 8 arası çıkar ilk aracın ise.
  2. imemircan

Yeni motor alıcam maliyeti ne tutar

Yılbaşından sonra zam olur muhtemelen ama en son notere 2.5k civarı ödemiştim. 200cc bir motor için de sigorta 8k tutmuştu fakat ilk aracım değildi, ilk araç olduğu zaman biraz daha çok tutuyor. Bide güzel bir kask ile eldiven alman lazım malum kış mevsimi ikisi en fazla 15k diye hesaplayabilirsin.
  3. imemircan

Yardım Mail adresine gelen doğrulama kodları ve şüpheli hareket bildirimleri

Dostum benzer şeyi yaşıyorum arada bir tarayıcındaki çerezleri temizle komple. Tarayıcıdan giriş yaptığın sitelere beni hatırla seçeneğini işaretlediğinde kod göndermeden direk giriş sağlıyor hesapları çalmaya çalışan insanları.
  4. imemircan

Öneri 120.000 TL aşmayacak A1 uygun sıfır motosiklet önerir misiniz?.

Tavsiyem mümkünse Çin menşeili motorlara bulaşmamak olur. Raider 125 önerebilirim veyahüt bütçe biraz daha çıkarsa Pulsar N125 önerebilirim. Tabi bunun sigoratsı, noter parası vs. olacak. Bütçe sıkıntıysa bir çok bayi peşin fiyatına taksit yapıyor veyahüt fiyat listesinden daha ucuza motor...
  5. imemircan

Öneri Havit Gamenote KB900L alınır mı? İndirimde 1100TL

merhaba, happy hour da klavye 1100tl ye düşmüş sizce alınır mı havit in klavye konusunda nasıl olduğunu bilmiyorum gamepower overlord kullanıyorum tuşlar basmamaya başladı bazılarının uzun ömürlü olsun istiyorum...
  6. imemircan

Öneri 1500TL'ye klavye önerisi lazım

2.5k fiyatı benim bütçem 1.5k
  7. imemircan

Öneri 1500TL'ye klavye önerisi lazım

merhaba klavyem ömrünü yitirmeye başladı bazı tuşları algılanmamaya başlandı. max 1500tl ye mekanik rgb olması zorunlu değil renkleri doygun olsun ama rgb olursa daha iyi tabi ve numpad olmasada olur. aktif klavyem gamepower overlord ona benzer bir şey istiyorum rengi beyaz olursa da süper olur...
  8. imemircan

Yamaha stok sorunu ?

dostum yamaha için ikinci el almak daha mantıklı bana göre
  9. imemircan

Yardım Motordan garip bir ses çıkıyor sorun ne olabilir?

hocam kontrol ettirdim egzozu tutan vida gibi şeyler gevşemiş onları sıktırdım düzeldi
  10. imemircan

anladım hocam teşekkürler yardımınız için :peepokalp:
  11. imemircan

hocam ama 2 gün öncesine hiç bişi yoktu kaza falan da yapmadım bir yere de sürtmedim nasıl olabilir ki?
  12. imemircan

videoda boşta dönüyor zaten scooter bu hocam grenajlardan şüphelendim bende ama 2 gün öncesine bişi yoktu
  13. imemircan

böyle traş makinesi gibi ses çıkıyor
  14. imemircan

Merhabalar, bu ses yoktu 2 gündür çıkıyor motorun göstergesinde 4 bin devri geçince çıkıyor bu ses sizce ne olabilir yarın servise uğramayı düşünüyorum.
  15. imemircan

Arabada arıza ışığı yanıyor

araçtan araca değişebilir zaten bu durum baktığım site genele vurmuş
  16. imemircan

Arabada arıza ışığı yanıyor

İnternetten araştırdığımda bu çıkıyor. Dizel partikül filtreniz tıkanmış demektir. Aracınızı 4. veya 5. viteste 2000 devir/dakikanın üzerinde 15-20 dakika boyunca kullanırsanız dizel partikül filtresi temizlenecektir. İlgili araç göstergesi sönecektir. Tabi bu geçici bir çözümdür. Daha net bir...
  17. imemircan

Polo 1.4 TSI GTI neden ucuz?

emin değilim ama dsg şanzımandan dolayı mı acaba? instagramda dsg şanzımanı genelde sorun çıkarıyormuş ve pahalıymış diye görmüştüm
  18. imemircan

Ryzen 5 7500f aşırı ısınma problemi

dostum bende de aynı işlemci var denetim masasından işlemcinin max gücünü 100 yerinde 99 a çektim 75 i geçmiyor ama performansı bi tık düşüyor daha soğuk çalışmasını istersen 50 ye düşürebilirsin.
  19. imemircan

Başlangıç için 500cc motosiklet alınır mı ?

Hocam bütçeniz kısıtlı olduğu için bence raider alın geçin. Bunun daha plakalandırması, rodaj bakım parası vs. vs. olacak o yüzden ehliyet parasının 3 te 2 si falan gider. Yarının ne olacağı belli değil, hayalinizde var ise bütçeniz neye yetiyorsa alın. ns200 güzel motor ama 30k ya almak bir...
Geri