Arama sonuçları: *

1. B

rtx 2060 ve r5 2600 işlemcinin az kullanılması

Anladığım kadarıyla işleme ölçeğini yükseltmişsin. Bildiğim kadarıyla seçili çözünürlüğün üzerinde görüntüyü işleyip daha keskin görüntü almanı amaçlayan ama 200 e kadar açınca yatay ve dikeyde 2 kat yani 4k çözünürlükte oynamış kadar yük bindiren bi özellik. Onu yükseltince bende benzer...
  2. B

R5 3600+rtx 2060 Sistem Alınır mı?

Rtx 2060 nerdeyse tek başına o fiyata ulaşmışken bu fiyata tamamını toplayabiliyosan çok mantıklı.
  3. B

Rampage grand 600w 80+ nasıldır?

Rampage kasa havalandırma olarak iyi bişey alırsanız alınır kasadan yana sorun yaşamadım ama psu önermem 600 watt rampage psu + kasa aldım 1 ay geçmeden psu içindeki fanı milinden kaynaklı ses yapmaya başladı. Fanı böyleyse kendi de çok uzun ömürlü değildir diye düşünüyorum. Attığınız ürün mesh...
  4. B

Yardım SD kartımdaki verileri nasıl görebilirim?

File scavenger gibi programlarla tarayarak şansını deneyebilirsin. Biçimlendirilip üzerine yeni bişey yazılmadıysa yada kart arızalı değilse genelde dosyaları buluyor
  5. B

ramı i birinci slota takınca görüntü gelmiyor

Anakartında 4 ram slotu varsa öncelikle 2. ve 4. slotları kullanman gerekiyor diye biliyorum. Genelde kutudaki kurulum kılavuzda bunu anlatan bi diyagram olur. Mesela benim anakartımda aşağıdaki gibi ancak farklı modellerde farklı şekilde sıralama belirten modeller de gördüm anakart modeline...
Geri