Arama sonuçları: *

1. yucexzzers

3-4K SOUNDBAR YA DA SES SİSTEMİ ÖNERİSİ

Ben bir süre pcde kullanmak istiyorum sonra evlenince televizyonumda kullanacağım bu ürünü pcde kullanabilir miyim kablo ile. Bluetooth yok pcde...
  2. yucexzzers

Hocam soundbar alsam pcye bağlayabilir miyim mesela samsung c450 soundbar https://www.amazon.com.tr/dp/B0C4PZP7FZ?tag=akakceprime-21&psc=1
  3. yucexzzers

Bilgisayarım için soundbar ya da ses sistemi almak istiyorum 2+1 olmasını pek istemem 4+1e de bütçe yeter mi bilmiyorum film müzik ya da hikaye oyunları oynarken zevk vermesini bir de sesinin yüksek olmasını istiyorum önerileriniz var mıdır ?
  4. yucexzzers

Çözüldü✓ 3 GÜNDÜR İNTERNET YOK LÜTFEN YARDIM EDİN

Çok teşekkür ederim gerçekten sağolun..
  5. yucexzzers

Hemen deneyeceğim hocam 1734625411 Allah senden razı olsun hocam ya oldu çok şükür kaç gündür kafayı yiyorum yemin ederim
  6. yucexzzers

Nereye yazıcam hocam ? 1734624993
  7. yucexzzers

Türknetten böyle bilgi almadım orda da öyle bir şey yazmıyordu kendim @turk.net yazdım şimdi deneyeceğim 1734624550 Yine olmadı
  8. yucexzzers

Bir daha fabrika ayarlarına döndürdüm şimdi deneyeceğim @turk.net yazmam mı lazım tam olarak
  9. yucexzzers

böyleymiş ben de böyle girmiştim
  10. yucexzzers

Burası doğru yer değil mi
  11. yucexzzers

Tamam hocam hızlı kurulum ile kurdum e şimdi ne yapacağım yine yok internet
  12. yucexzzers

Aradım hız testi yapın diyorlar internet yok diyorum düzelmiştir diyorlar modem kurulumunu yapın diyorlar ama modem kurulumunu nasıl yapacağım ?
  13. yucexzzers

Türknet kullanıcısıyım 70-80 dowloand alıyordum genelde bir gün işten eve geldiğimde internet gidip gidip geliyordu 4k60fps videolar izleyebiliyorken 1080p videoyu zor izliyordum sık sık sağ altta steam oyuna girenler bildirimleri gözüküyordu aradım ama düzgün bir sonuç alamadım türknetten Dün...
  14. yucexzzers

Mavi Ekran BİLGİSAYARIM ÇÖKÜYOR

Yarın deneyeceğim inşallah olur
  15. yucexzzers

Sahibinden param güvende ile ps5 almak

bir sıkıntı olacağını sanmıyorum adam doğru konuşmuş zaten sen parayı başta sahibindene ödüyorsun ürün gelince onayladıktan sonra adama para düşüyor bence yapabilirsin
  16. yucexzzers

Mavi Ekran BİLGİSAYARIM ÇÖKÜYOR

4060ti ddr4 16gb sistemime 1tb m2 ssd ve 5600 işlemci aldım taktım onları bios güncel olmadığı i,çin pc açılmadı sonra anakartta bios flash özelliği olduğundan flashla bios kurdum ve sonunda pcyi açabildim Sonrasında normal ssdden m2 ssdye windows atmaya baktım macrium reflect ile klonlama...
  17. yucexzzers

CPU ARIZA IŞIĞI GÖRÜNTÜ GELMİYOR

Çözüldü teşekkür ederim ama beep sesi gelmedi bios güncellenmiş midir ? Pc açıldı
Top Bottom