Arama sonuçları: *

1. aitsizbiri

rtx 3070 için işlemci

bende 10700k var
  2. aitsizbiri

Turbo Boost sonrası Mavi Ekran Hatası

evet suana kadar turbo bostu actıgımda bılgısayar bu hatayı alıyor kapalıyken bu hatayı hıc almadım ama o zaman işlemcının ne anlamı kalırkı hocam o yuzden yani
  3. aitsizbiri

hocam turbo bost kapalı acarsam muhtemelen yıne mavı ekran hatası alırım aceba dıyorum bios pilini cıkarıp biosu sıfırlarsam bir fayda gorur muyum
  4. aitsizbiri

yaptım hocam
  5. aitsizbiri

guncel hocam
  6. aitsizbiri

hayır ramlere oc yapmadım standart ayarlarında calısıyor bios surumu en guncelini ben msi sitesinden indirip yukledım yani bios guncel hocam ramlern hızı 3200 oyle de bıraktım
  7. aitsizbiri

https://drive.google.com/file/d/1aQW71Hv6grsHhNc7uFEPh1ax7ilpYkH0/view?usp=sharing minidup dosyası hocam
  8. aitsizbiri

SÜREKLİ MAVİ EKRAN Hatası

aötımda cevap veren yok
  9. aitsizbiri

SÜREKLİ MAVİ EKRAN Hatası

Değerli dostlar daha önce bu sorun hakkında konu açmıştım lakin bu sorunun sebebini tam olarak anlamak istiyorum. BIOS'tan Turbo Boost ve Intel Turbo bost teknoloji kısmını aktif ettiğimde bilgisayar bir sure sonra whea area error hatası veriyor bu sorunun temel sebebi nedir bilmek istiyorum...
  10. aitsizbiri

Değerli dostlar daha önce bu sorun hakkında konu açmıştım lakin bu sorunun sebebini tam olarak anlamak istiyorum. BIOS'tan Turbo Boost ve Intel Turbo bost teknoloji kısmını aktif ettiğimde bilgisayar bir sure sonra whea area error hatası veriyor bu sorunun temel sebebi nedir bilmek istiyorum...
Top Bottom