Arama sonuçları: *

1. V

Yardım gigabyte anakartım işlemci içindeki ekran kartını görmüyor yardım !!

cevapladığın için teşekkür ederim ancak nasıl yapabilirim bu kısa devre olayını anlatırsan sevinirim :)
  2. V

Yardım gigabyte anakartım işlemci içindeki ekran kartını görmüyor yardım !!

harici bir ekran kartım vardı gtx750 ti onu söküp sattım celeron g3930 bu işlemcinin içerisinde bulunan hd610 ekran kartını görmüyor lütfen yardımcı olun 1024x768 görüntü var acil yardım ! anakart bios pilini söküp bekledim ve jumperi yok anakartın üzerinde lütfen ona göre cevaplayın yardım...
  3. V

takas ediceğim monitör

elimde Asus GeForce GTX750 Ti STRIX OC GDDR5 2GB 128Bit NVIDIA DX12 Ekran Kartı bu kart mevcut oyun oynamayacağım için gereksiz yere duruyor 2.elden takas edeceğim monitörün markası Samsung BX2350 23" 2ms (Analog+DVI+HDMI) Wide Screen LED Monitör - Parlak Siyah budur sizce mantıklı...
  4. V

Yardım eski laptopuma ram ve işlemcisi kaldırdığı halde win 8.1den win 10a yükseltemiyorum

Laptop casper 4gb 1333mhz ram celeron b800 1.50 ghz işlemci var win 8.1 bir şekilde açıyorum win 7 de direk açılıyor windows ama win 10 attığımda laptop ekranına görüntü gelmiyor harici ekran takınca harici monötire görüntü veriyor windows u düzgün yükledim bilgisi olan varsa yardımcı olsun
Top Bottom