Arama sonuçları: *

1. M

2K YÜKSEK HZ IPS 27"

2K IPS 27" yüksek hz monitör arıyorum https://www.hepsiburada.com/dell-alienware-aw2723df-27-inc-280hz-1ms-qhd-adaptive-sync-fast-ips-gaming-monitor-p-hbcv00004mbdzr ufak bi araştırma sonucu en iyi 2k yüksek Hz ıps monitörün bu olduğuna karar verdim bu ayarda başka monitör bulamadım kullanan...
  2. M

Anakartta veya ramlerımde sorun var

Yaptıgım arastırmalar sonucunda rami test etmek için linpack kullanıyomus hicbir sorun vermedi ama yaptıgım windows bellek tanımlama yaptıgımdada sorun algılandı dıyo sorunun neyde oldugunu cozemedım ama sanki cpuda herhangi bir problem yok gibi ramlerde gibi duruyo 1697105054 Varmı buna bi...
  3. M

Hocam gördüm bende cpu yazısını ama konduramadım işlemcide bi sıkıntı olmasını anlamadıgım tek bı slotta verıyo bu hatayı işlemcide sıkıntı olup olmadıgını anlayacagım bi test varmı
  4. M

merhabalar oncelikle yeni bir sistem topladım fakat sürekli mavı ekran alıyordum bende sıstem parcalarını teste sokmaya karar verdim ve bu kapsamda ramlerimde sorun olduğunu düşünürken memteste soktum ancak 2 li slotta hata verirken tekli slotta herhangi bir hata almıyodum ( iki ramıde tek tek...
  5. M

Steam sildim tekrar yüklediğim de ilerlemelerim gidermi

Oyundaki ilerlemelerden evet 1617665381 Tamamdır teşekkür ettim
  6. M

Steam sildim tekrar yüklediğim de ilerlemelerim gidermi

Steami sildim tekrar yukledigimde ets2 forza horizon 4 gibi ilerlemelerim gidermi
  7. M

Opera ayarlarini geri yukleme

Operada kaydettigim birsuru ayar var gmailimi girdiğim halde senkronize edemedim bilen varmıdır
  8. M

Bilgisayarım giriş ekranında kalıyor

Bilgisayarim mavi ekran vererek kapandı tekrar açtığımda giriş ekranında kalıyor ne biosa girebiliyorum nede bilgisayar aciliyor uzun zamandır biosa girmedigim için tusu f2 veya del diye hatirliyorum dele basinca 2. Fotoğraftaki yer aciliyo
Geri