Arama sonuçları: *

1. P

Öneri 6000mhz cl 30 2x32 ram önerisi

https://www.akakce.com/ram/en-ucuz-thull-rgb-black-heatsink-apex-64-gb-2x32-6000-mhz-cl30-thl-pcapx4800d5-64g-b-ddr5-fiyati,409480575.html Böyle bir şey buldum nasıldıur acaba
  2. P

evet abi 1734125006 ama 2x32 lazım
  3. P

Selamlar ram alacağım, Rica etsem 6000mhz cl 30 2x32 ram önerir misiniz Teşekkürler
  4. P

Öneri Samsung B-die ve Hynix A-die farkı

Selamlar DDR5 diziyorum iki ram arasında kaldım... Birisi B-Die diğerisi Hynix A-die Arasındaki fark nedir hangisini seçmem lazım ? Teşekkür ederim 1733688618 Aynı MHz B-Die olan CL32 Hynix A-die olan CL30
  5. P

Öneri DDR5 e geçiyorum, doğru toplamış mıyım ?

işlemci öneriniz nedir ?
  6. P

peki ilk attığım rami tercih etmemde uyum sorunu yaşar mıyım ?
  7. P

alacağım var :) 1733515161 abi bunu gördüm ama benimn gönderdiğim cl ve mhz olarak daha avantajlı değil mi ? bu arada benim marka takıntım yok , malesef vatanda kingston beast yok
  8. P

Bütçem var ama sadece vatandan alışveriş yapacağım. başka sitelerden değil
  9. P

Selamlar dostlar, DDR5e geçmeyi düşünüyorum, aşşağıdaki ürünleri kendimce topladım, sizce uyumlar nasıl ? Sadece Vatandan alışveriş yapmak istiyorum https://www.vatanbilgisayar.com/asrock-x870-pro-rs-wifi-amd-x870-soket-am5-ddr5-8000mhz-oc-m-2-anakart.html...
  10. P

Öneri DDR4 sistemi DDR5 e geçireyim mi ?

O zaman Project Zero cepte
  11. P

Abi şimdi biraz baktım aşşağıdakiler bütçeme göre, sana zahmet aşşağıdan bir tane anakart bir tane ram seçer misin, işlemci olarak amd 7500f alacam gibi duruyor. ANAKART (wifi olması önemli ) ...
  12. P

https://www.incehesap.com/msi-b650-gaming-plus-wifi-atx-anakart-fiyati-65696/ https://www.itopya.com/gskill-32gb-2x16gb-trident-z5-rgb-6000mhz-cl30-ddr5-135v-siyah-dual-kit-ram_u19664 Bu ikisi nasıldır hocam ?
  13. P

Bilmiyordom, çok çok teşekkür ederim eğer vergi gelecekse kesin değişeyim sistemi Ram çok güzel donanım arşivi youtube kanalında öneriyordu f/p sistemde anakart f/p olsun bütçemin sınırı yok ama aptalca yüksek paralar vermek istemem işlemci olarak amd veya intel kararsız kalıyorum hep özellike...
  14. P

Selam dostlar, imzamdaki sistemi kullanıyorum sizce DDR5 e geçeyim mi ? Ayda 1 render alıyorum PUBG gibi oyunlar oynuyorum. Eğer geçmemi tavsiye ederseniz bu sistemde neleri satıp neleri almamı önerirsiniz ? Çok teşekkür ederim
  15. P

Mi S4 Sport saatim mi fitness ile eşleşmiyor

Selam abiler, Çin'e giden arkadaşımdan Xiaomi mağazasından S4 Sport saatini almasını istedim. Saat geldi ama mi fitness ile eşleşmiyor. Desteklemiyor diye hata alıyorum, ne yapmalıyım? Teşekkür ederim
  16. P

Öneri Apex pro wireless mi kablolu mu ?

abi wireless modelde kabloyu takınca wireless olmayan model ile aynı hıza ulaşıyor değil mi
  17. P

wirelessde pil var demi abi ? onuda belli bir süre sonra değişmek gerek sanırım
  18. P

abi değişim aldım o yüzden tekrar apex pro alacağım, başka marka model bakmyıroum 1728917371 even bende duydum acaba doğru mu
  19. P

Arkadaşlar selam Apex Pro TKL alacağım wireless mi alayım kablolu mu , kararsız kaldım. yardımcı olur musunuz Teşekkür ederim
  20. P

Yardım İtopya resmi garanti süresi bitti ne yapmalıyım

Selam abiler, İtopyadan aldığım sıfır steelseries klavyem bozuldu ve garantiye itopyaya gönderdim fakat 20 iş gününü geçti hala işlem göüyor diyor, mağdur oldum klavyem yok ne yapmalıyım
Top Bottom