Arama sonuçları: *

1. Garbajosa

Lenovo LOQ soğutma performansı ile rakip tanımaz halde.

uzun zamandır bu kadar inanarak saçmalayan birini görmemiştim.
  2. Garbajosa

Pny markasını övüyordunuz aldık

Bunun marka ile doğrudan alakası yok. Dizgi işlemleri fason yaptırılıyor genelde. Ancak yine de kalite kontrolden geçmemeliydi.
  3. Garbajosa

🔥İndirim Sony DualSense PS5 Oyun Kolu Beyaz 3.749,00

Anpa gross marketlerde şuan 3500lira.
  4. Garbajosa

🔥İndirim GravaStar Mercury K1 Pro 6999TL / 6 TAKSİT

Daha önce almayı düşündüğüm bir klavyeydi. Amazonda peşin fiyatına 6 taksit görünce paylaşmak istedim. [H3 id='httpswww.amazon.com.trdpB0DFXX7WJ1']https://www.amazon.com.tr/dp/B0DFXX7WJ1[/H3] İncelemesi:
  5. Garbajosa

ACİL CUSTOM KLAVYEMDE PCBDE UFAK BİR YOL KESİLDİ NE YAPMAM GEREK

instagram ne alaka buraya atın yardımcı olalım işte.
  6. Garbajosa

ACİL CUSTOM KLAVYEMDE PCBDE UFAK BİR YOL KESİLDİ NE YAPMAM GEREK

Şu kopan hattı doğru düzgün fotoğraflarsan yardımcı olabilirim. Attığın fotoğraftan hiçbir şey anlaşılmıyor.
  7. Garbajosa

Öneri 🔴Amazon'dan Alınan Stanley Termos Ömür Boyu Garantili Değil!🔴

Ben aklınızı kullanmayı önerdim. Siz ise körü körüne inanmayı. Tercih sizin.
  8. Garbajosa

Link'e gerek yok. Azıcık araştırma ile daha fazlasını öğrenebilirsin.
  9. Garbajosa

Hayır bu müşteriye karşı yapılan bir kelime oyunu. Bilmediğiniz konular hakkında bu kadar emin konuşmasanız keşke.
  10. Garbajosa

Zaten ömür boyu dediği insan ömrü değil. Malın ömrü. O da üründen ürüne değişiyor. Ortalama 4-5 yıl gibi bişey.
  11. Garbajosa

Azerbaycan'a gidilirimi

Nahcivan mı Azerbaycan mı? ikisi arasında 600km fark var. Azerbaycan'a gideceksen eğer kesinlikle değer. Bakü bence yerine göre İstanbul'dan bile güzel bir şehir. Küçük bir Avrupa kenti gibi. Yapılaşması nizami, caddeleri geniş, sokakları güvenli ve insanı medeni. Ayrıca Türkleri de çok...
  12. Garbajosa

Edifier R1280DBs Bookshelf Hoparlör ( soundbar alternatifi) 7700 TL 9 Taksit

Pc'de kullanıyorum bu hoparlörü. Öncesinde Anker soundbar, onunda öncesinde logitech z533 vardı. Bu setten aldığım ses diğerleri ile kıyaslanamaz. Bunun harici satılan subwoofer'ı da var. Hatta bende onu alsam mı diye düşünüyordum.
  13. Garbajosa

ORGANİZASYON YERİM İÇİN FOTOĞRAF VE VİDEO İÇİN KAMERA ÖNERİSİ

Full frame işine girmeyin derim. Orada bütçeler inanılmaz seviyelerde. Bu işten para kazanacaksanız ben a6700 + sigma 30mm önerebilirim. Kaldı ki bende kendi işletmem için bu seti topladım. Ancak bu tarz ekipmanlar biraz ihtiyaca bağlıdır. Neyi hangi mesafeden çekeceğiniz, ortam koşulları, ışık...
  14. Garbajosa

Öneri Duracell Pil'den Destek Almak

Bence de çok gereksiz bir uğraş olmuş ancak benim takıldığım konu başka. Sanki karşımızda çok da gelişmemiş bir yapay zeka varmış gibi cevaplar atıyorsunuz. Yazdıklarınızı yapay zekadan geçirerek mi atıyorsunuz?
  15. Garbajosa

🔥İndirim 🔥 3D YAZICI ALMANIN TAM ZAMANI 🔥

3 yıldır bu işle uğraşıyorum. 43K'ya P2S combo alın geçin. Şu an fiyatına göre mükemmel bir cihaz.
  16. Garbajosa

🔥İndirim 🔥 3D YAZICI ALMANIN TAM ZAMANI 🔥

P1s combo sözde indirimden önce de 30k küsürdü, şuan yine aynı fiyatta. Metatech sitesine her gün giren biri olarak ben yemedim.
  17. Garbajosa

Playstation 5 alınır mı?

Youtube'da tonla karşılaştırma vidosu var. İzleyip kendin karar verebilirsin.
  18. Garbajosa

Ekran Kartımı Fırınlıyorum!

Bu işlemin daha sağlıklı olması için fırına atmadan önce işlemci pinlerine flux sürmek gerekiyor. Çünkü lehim teli, ilk erimede içerisinde bulunan flux'ı kaybeder. Herhangi bir lehimlenmiş ve özellikle üzerinden zaman geçmiş bir lehime havya dokundurursanız lehimin çamurlaştığını görürsünüz...
  19. Garbajosa

Ana Konu Amazon Kasım İndirimleri Bugün 09:00'da!

https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0BQLJYSBX/ref=ox_sc_saved_title_10?smid=A1UNQM1SR2CHM&psc=1 Bu ürünün fiyatı dün 27k küsürdü. Evdeki pc'den fiyat değişimini ss'de aldım. Yiyenlere indirim yapacaklar işte.
  20. Garbajosa

🔥İndirim JBL Cinema Sb560 3.1 Soundbar ve Wireless Subwoofer 7.990 TL

Hayır doğrudan anakarta rca kablo ile bağlayarak kullanıyorum.
Geri