Arama sonuçları: *

1. M

Bilgisayar Mühendisliği gerçekten ölü bir meslek mi?

redditte bu bolumden ve iyi universitelerden mezun olan kisilerin bile is bulamadigini okuduktan sonra is alani genis oldugu icin elektrik elektronik dusunmeye basladim
  2. M

Gta 6 Portekiz'de 90€'ya(Vergisiz 73$) Listelendi!

fiyatinin ne onemi var ki gta 6 her turlu almak isteyenin alacagi turden bi oyun olur
  3. M

🔥İndirim Dahadaha Hediye Termos Çanta ve Top!!!

fotograflarini atabilir misiniz hocam
  4. M

Ayt Nasıl Geçti? Soruları Tartışalım

lti dun 6 saat video izledim bugun hicbirini cozemedim twitterda lti toplam 10dk surdu kolaydi demislrr bilge biri bi sey soylwsin
  5. M

Ayt Nasıl Geçti? Soruları Tartışalım

mat ilk 15 soruyu xozdum kolaymis la dedim son 25 sorudan 1 tane cozebildim kolaydi ama bilgi lazimdi ve o bilgi bende yok
  6. M

Testo Bolde Kürü Nasıl

@trenboloneren
  7. M

Tyt Çok Zordu Batırdır Herhalde

kac yaptiniz hocam
  8. M

🔥İndirim Dahadaha Hediye Termos Çanta ve Top!!!

hocam urunler nasil iyi mi
  9. M

İstanbulda Fitness Aylık Fiyatları

hocam ne yaptiginin onemi yok sonucta 1 aylik uyelik aliyorsun istersen 1 saat dur istersen 5 saat dur adam 2 gun geliyosun sohbet ediyosun diye fiyati mi dusursun
  10. M

hocam ust siniri bilemem ama 3000 ustu olacagini sanmiyorum haftada 3 gun bana yeter derseniz belediye salonu oneririm
  11. M

belediye salonuna gidiyorum aylik 800 ogrenci 400 arkadasim mahalle salonuna gidiyor aylik 1500 ama salon kotu bence ortalama duzgun bi salon 2000 olmali
  12. M

Hayatımda İzlediğim En İyi Dizi

bakicam hocam tesekkurler
  13. M

Hayatımda İzlediğim En İyi Dizi

baska izlediginiz populer diziler varsa sirayabilir misiniz hocam
  14. M

🟢Yks Hakkinda Konusalim

ya hocam o kadar sacma seyler soyluyorsunuz ki
  15. M

🟢Yks Hakkinda Konusalim

hocam konuya boyle bakarsaniz herkesin yapmakta zorlandigi konular bulursunuz. herkes hayal ettigi hayati da yasayamiyor maalesef calismak ogrenmek zorunda. sizin dediginiz gibi temel olursa herkes yuksek yapar sinavin ayristiriciligi kalmaz emek veren adamla vermeyen adam yakin netler yapar...
  16. M

🟢Yks Hakkinda Konusalim

isterlerse sinavda sahildeki kum sayisini sorsunlar daha cok emek verenin cabalayanin tabii ki daha iyi yerlere gelmesi gerekiyor arkadas bunu anlamiyor
  17. M

🟢Yks Hakkinda Konusalim

hocam sinav kolay olursa zaten herkes yapar siralamanin bir olayi kalmaz. buradaki olay calisanla calismayanlari ayirmak zaten ki daha cok calisanlar daha iyi universitelere gitsin. olayi kullanmayacagim bilgiler olarak dusunmek yerine bu bilgileri bir eleme sinavinda digerlerinden one gecmek...
  18. M

🟢Yks Hakkinda Konusalim

hocam maalesef bombos bi yazi olmus
  19. M

🔥İndirim Steelseries Nova 7x Magenta 7.199₺

tasarim kotu ya keske arctis tasarimiyla devam etselerdi
Geri