Arama sonuçları: *

1. phxey41

İngilizce online platformaları hakkında

Tek basima yapamadigim icin boyle bi yola basvurdum tek olunca ya bosver havasina giriyorum boyle para verince en azindan 3 5 gun konusup kendimi ifade edicem bir yerden sonra yetemeyecegim icin dediklerini yapmam lazim olacak online alacagim platform oyle konu anlatimi vs olmayacak acikladigim...
  2. phxey41

İngilizce online platformaları hakkında

Arkadaşlar kendime online ingilizce platformu bakıyorum kursa vs gitmek istemiyorum zamanında gittim sürekli kitap üzerinden tense anlatıp duruyolar. Genel olarak temel tenselere sahibim kelime haznem düşük bu yüzden daha çok 1e1 konuşma yapabileceğim platforma bakıyorum ayrıca kelime...
  3. phxey41

Yüzüm için neler kullanabilirim

Buyuk ihtimalle salisilik asit onerdiler bilgin var mi hem yuzu temizlemek icin hem siyah nokta vs icin
  4. phxey41

Cildim yagli anneden gelen genetik olarak 1764005847 Benim oyle cok yok ama vucudum genetik olarak yagli Yagdan cok sorunum siyah nokta ve az sa olsa sivilce Yuzum puruzlu ayrica bunu cozmem lazim bebeksi olmasi gerek
  5. phxey41

Cok mantikli yorum 1764003280 Baska tavsiyen var mi
  6. phxey41

Yüzüm yağlı bi yüz ve ben bu durumdan mutsuzum çünkü telefonla konusurken yuzumu ellesigimse falan hep yag oluyorum Ayrica sivilce ve siyah nokta sorunum var Butce sorunum degil kullandiginiz ise yarayan yüz ürünleri nelerdir acaba Bi arkadasim salisilik asit dedi bi arkadasim gratisten turuncu...
  7. phxey41

Sivilce Problemi ❗❓Kafada ve Yüzde

Genetik olarak vucudun yagli biriyim zaten yasim 19 cips kola cikolata tarzi seyler tuketiyorum sivilceye de bunlar neden oluyo zaten yaglanmayla birlikte ama yemedigim donemlerde dahi yuzumde ve kafamda cok sivilce oluyo Ozellikle kafamda saclarimi kestirdigimde kipkirmizi bi ton sivilce oluyo...
  8. phxey41

Türk Telekom Yıldızlı Günler Geri Döndü 🔥🔥🔥

Ben 30gb vergiyle 452 oduyorum ttde burda 40gb vergiyle 330 falandir ama tahaautum subatta bitecek buna nasil gecebilirim ve cok fiyat cikar mi
  9. phxey41

Yd 17 Pro mu Yd 16 Pro mu

Bi sekil kilifla kullancaz 17 pro daha iyiyse
  10. phxey41

İphone alicam ya iphone denemek istiyorum ilk defa 1758894278 İsten yd cikacaklar var suan tam hatirlamiyorum
  11. phxey41

Yd
  12. phxey41

16 pro 41 kusur 17 pro 53 kusure denk geliyo sizce hangisi yeni diye kafalama 17 proya atlamak istemedim
  13. phxey41

Xiaomi 15T veya 14T hangisi daha mantıklı

Kocaelide yeri elden alabiliyosun 14t pro var bende gayet memnunum 1758801292 Oyle iste benimki suan burdan elden teslimi dalan da var yeterli gayet
  14. phxey41

Xiaomi 15T veya 14T hangisi daha mantıklı

https://www.waycell.com.tr Burda server kayitli vs var ben nisandan beri 14t pro kullaniyorum elden aldim
  15. phxey41

Sakal ve biyik icin tras makinesi

Tamamdir tesekkurler
  16. phxey41

Guzel aliyo mu sarjli mi birde 1758634885 Arttiririm ama gerek var mi yani dedigim gibi az buz cukab bisey var
  17. phxey41

İyi forumlar Sinekkaydi yapan rahat edebilecegim bi makine ariyorum Sarisin oldugum ve sanirim kose oldugum icin cok az cikiyo zaten hatta gozukmuyolar sari sari olduklari icin ama arada siyahlar vs cikiyo ve ben sevmiyorum onlari ondan suanlik burun kili alma makinesi isimi goruyo aslinda ama o...
  18. phxey41

Mi 14T prodan iphone 14 pro gecmek

14t pro fazlasiyla isimi goruyo Ama daha estetik bi telefon Daha minimal Bide iphone adi var diye kisaca can sıkıntisi gibi
  19. phxey41

Mi 14T prodan iphone 14 pro gecmek

Oyun oynamiyorumki 60hz normal kullanim icin yeterli gelir sanirim 1758273697 Dedigin gibi olabilir ama bu telefon 23k alacagim iphone 45 46k 14pro degil duz 16 alsam oda 55 66k arada bu kadar fiyat farki varken deger mi yani
Geri