Arama sonuçları: *

1. H

Video edit uygulamasındaki müzikler paralı mı ?

Merhaba ben Movavi Video Suite 2020 Steam Edition adlı steamden almış olduğum bir video edit uygulaması kullanıyorum ve merak ettiğim konu şu bu uygulamanın içinde macera müziği, aksiyon müziği, kovalamaca müziği gibi çeşitli video arka planına konabilecek müzik var ben bu müziklerden birini...
  2. H

Kulaklığımın sağ ışıkları yanmıyor ama sol ve mikrofon yanıyor

Sadece şunu merak ediyorum ilerde kulaklık sorun çıkarır mı
  3. H

Kulaklığımın sağ ışıkları yanmıyor ama sol ve mikrofon yanıyor

James Donkey 710 marka bir kulaklığım var kulağımdan çıkarırken ışığı söndü sağ ışığı. Yaklaşık 9 ay oldu kullanıyordum hiçbir sıkıntısı yoktu ışık söndü ama sağ taraf halen daha çalışıyor bunu kullanmaya devam edersem ilerde daha büyük sorunlar çıkartabilir mi bu kulaklık ?
  4. H

En iyi Photoshop ve video editleme programları hangisi

Ben ücretsiz photoshop uygulaması olarak pixlr kullanıyorum telefondan yapıyorum bu fotoşop işini sonrada PC me atıyorum çokta rahat tavsiye ederim Google play Store'dan rahatlıkla indirebilirsiniz 1620155813 Birde şu var uygulama içinde bazı stickerlar var onlar paralı stickerlarla işiniz...
  5. H

En iyis ve ücretsiz video editleme program önerisi?

Bunu bende kullandım filmorayi ama şu sıkıntısı var editi yaptiktan sonra kocaman bir reklam şeridi ile kendi reklamlarını yapıyorlar videonuzda 1620155590 Ben bunun sitesine girdim ama ücretsiz indirme yerini bulamadım ya herkes ücretsiz indirmiş bir ben yapamadım
  6. H

Merhaba youtubeda bana atılan yorumla alakalı

Ben daha yeni kayıt oldum siteye bu tür şeyler nasıl yapılır bilmiyorum ama yinede çok saol @diyarbakırlıkarpuz
  7. H

Laptop şarj aletinin ucu yamuldu (demir kısmı degil plastik kısmı)

Ben senin yerinde olsam onu daha kullanmam benimde başıma gelmişti ben daha kullanmadım o şarj aletini yenisini almanı tavsiye ederim ya da bir pc yi götürüp soradabilirsin
  8. H

Virüs programı indirdim telefonu taradım bir şey bulmadı ama ben şundan korkuyorum kişisel bilgilerimin karşı siteye gitmiş olmasından... 1617883394 Allah razı olsun içimi okadar ferahlattın ki anlatamam çook saol
  9. H

Bugün youtube shorts adlı uygulamada bir video paylaştım kısa bir videoydu ve 1 adet yorum atıldı Marry power diye bir kanal tarafından sanırsam o kanal bot bir kanaldı attığı yorumda ise şu yazıyordu : 0:12 sn yi etiketlemiş ve +18 bir sitenin linkini koymuş ama o linkte .com ya da www gibi...
Top Bottom