Arama sonuçları: *

1. BlackSword

2023'de Galaxy Note 20 ultra alınır mı? ?

Cihaz snapdragon güncelleme alıyormuş.
  2. BlackSword

Server kayıtlı 13.000 diyor
  3. BlackSword

Sorum başlıktaki gibi 2023de note 20 ultra alınır mı? ?
  4. BlackSword

E5 2670 v3 maksimum ekran kartı

2670, 2640 dan daha iyi diye biliyorum
  5. BlackSword

E5 2670 v3 maksimum ekran kartı

E5 2670 v3 işlemci en fazla hangi ekran kartini takabilirim darboğaz olmadan ?
  6. BlackSword

Çözüldü✓ VGA kablosu nasıl bozulur

Ne oldu babana monitörmü aldırcan :D
  7. BlackSword

Geforce now 100mbps internete rağmen kasıyor

Modeme kabloylamı bağlanıyorsun wifi ilemi ? Eğer kablosuz bağlanıyorsan sorun olabilir direk kabloyla bağla
  8. BlackSword

TOGG'un arkasındaki standart motoru yeterli mi?

Dostum Togg'un kalitesine bakarsak 1 milyonun kesinlikle üzerinde olacaktır. Togg'un muadili tesla model 3, 2 milyondan başlıyor Togg minimum 1.5- 2 milyon arasında olacak. fiyat nedeniyle çoğu kimse alamayacak. Ayrıca fabrikadan muhtemelen ayda 500-1000 araç çıkacak bu otomobil piyasasında...
  9. BlackSword

:D yav gözünü seveyim laf vurucam diye şekil yapma bu konuda bilgin yok arkadaşım yok Elektrikli araçlarda bunun gibi çok daha güçlü inverterler olur bunu düzenleyemezsin. Neyini anlamadın
  10. BlackSword

Kardeş bilgin yok bari fikrinde olmasın. Turbo araçlara turbo basıncını örnek 1.6 bardan 2.3 bara çıkarıyolar buda araca göre 30-60bg ekliyor. Fakat elektrikli araçda motora bataryadan gelen elektriği çevirecek beyin kullanılıyor bu beyine modifikasyon yapman imkansız. Belki farklı bir beyin...
  11. BlackSword

Yeni Pch sistemi fp kralı

Büyük ihtimalle 12100f gtx 1660 super veya ti
  12. BlackSword

Allah gerçekten var mı?

Değiştirilmemesi mucize değil mi ? Kuran'da kaç ayet var bilmiyorsun sanırım. O zaman kitaba ulaşmak bu kadar kolay değildi hafızlar tarafından ezberleniyor ve o şekilde dünyaya dağılıyordu. Tek tek uygun yaprakları derileri bulman ve onları yazdırman gerekiyordu evet yazı vardı belki ama imkan...
  13. BlackSword

Allah gerçekten var mı?

Kardeş gözünü seviyim sen ne diyorsun ya ? Allah'ın peygamberinin bilmediği ayeti sen ve ben nasıl bilelim önce onu sor kendine Kitap bizzat Efendim(s.a.v) e inmişken bizzat cebrail ona öğretmişken sen neler diyorsun böyle eyvah ki ne eyvah kardeşim aman ölmeden bu yoldan dön Vallahi çok...
  14. BlackSword

Allah gerçekten var mı?

Allah bizzat Ali imran 31. Ayetinde Rasulume uyun ki kurtuluşa eresiniz derken sen diyorsun ki hz. Muhammed sadece postacıydı tebliğ etti gitti. Yapma Allah aşkına ya! Birde utanmadan herkes gibi sıradan insandı diyorsun. O insanların en hayırlısıydı. Be Peygambersiz müslüman! Sahabe...
  15. BlackSword

Allah gerçekten var mı?

Ayrıca hadis inkarcılığı yapma Kuran bir insan olsaydı o kişi hz.Muhammed Mustafa olurdu.
  16. BlackSword

Allah gerçekten var mı?

Kardeş nasıl ki doktorların okuduğu tüm kitapları okusan dahi doktor olamıyorsan. Kainat'ın yaratıcısının kitabını sadece meal okumakla anlayamazsın. Peygamber bu ayetin mânası için ne demiş Alimler ne demiş bilmeden Kuran'ı da anlayamazsın.
  17. BlackSword

Allah gerçekten var mı?

Yalansa bende yok olur giderim diye iman olmaz iman teslimiyettidir. Altarnatif aranmaz islamı öğrenmek istiyorsan İslamın farzlarına başla namazını kıl Eğer Allah'a bir adım atarsan oda sana 1000 adım atar iman İslamı yaşayınca kemâle erer. Allah sana öyle şeyler gösterirki İmanın tas tamam olur.
  18. BlackSword

Allah gerçekten var mı?

Kardeş meal diyorsun. Meal'in anlamı kırpmak,eksiltmek demektir. Hiç bir dil birbiriyle aynı değilki hepsinden aynı meal çıksın. Örneğin ingilizcede where are you from ? Bunu çevirelim türkceye; nerelisin ? Memleket neresi ? Diye çevirsek ikiside doğru çeviri olur. Bu en basit örnek
  19. BlackSword

Allah gerçekten var mı?

Peki ben sana bir şey sorayım kendi içinde sen nerdesin ? Bedeninden bahsetmiyorum. Bedenin içinde sen neredesin ? Senin bir varlığın var ruhun var. Youtube'da kerem önder'in bu konuyla ilgili videoları ve kanıtları var. Bu arada Kuran değiştirilmiş diyorsun ...
Geri