Arama sonuçları: *

1. B

Öneri Sistemimin Kaldırabileceği Düzeyde Ücretsiz Oyun Önerisi

Zaten yeni bir kasa almayı düşünüyorum.
  2. B

Bu arada Valorant yazmayın çünkü önceden oynuyordum ama bilmediğim bir sebeptendolayı anakart banı yedim. 1630250734 Sorun yok crackli de indirebilirim ama onuda oynadım. :D
  3. B

Önerilerin için teşekkürler. Unturned, TF2, Black Squad, RİSK, Battlerite denedim sarmadı. CS;GO kaldırmıyor maalesef. Şu anda WoT Blitz ve Zula oynuyorum. Diğerlerinede bakacağım.
  4. B

Kusura bakmayın düzelttim.
  5. B

Öncelikle Selamın aleykum arkadaşlar. Fazla uzatmayacağım sizden istediğim sadece sistemime uygun ücretsiz oyun önermeniz. Şimdiden teşekkür ederim.:) İntel Pentium B960 2.20 Ghz İşlemci, Nvidia Geforce GT520M 1Gb Ekran Kartı, Windows 10 64 Bit İşletim Sistemi, 8Gb Ram. NOT: Önereceğiniz...
  6. B

Driver San Fransisco açılmama sorunu (acil!)

Neyse zaten yönetici herşeyi halletti
  7. B

Driver San Fransisco açılmama sorunu (acil!)

Arkadaşlar oyunu indirdim kurdum ve açtım full siyah ekran ve düzelmiyor sadece yeniden başlatınca düzeliyor ama oyun yine açılmıyor ben uyumluluğu xp ye aldım bu seferde beyaz ekran geldi kaldı gene yeniden başlatmak zorunda kaldım bunun çözümünü bilen varmı lüten yardım edin.
  8. B

Düşük Sistem Gereksinimli Oyun Tavsiyesi

tamam bakarım herhalde en az 40 fps alırım sistem gereksinimi çok düşük ama işlemci bilemiyom sanırım pentium 4 istiyo 1617958871 bu arada hikayesi güzelmi?
  9. B

Genellikle savaş ve araba oyunu oynuyorum 1617958502 driver san fransisco nasıl
  10. B

ben sonoyuncu oynuyodum sarmadı craftrise a geçtim daha güzel 1617958311 craft rise en düşük ayarda 7 chunk a alıyom sabit 50 fps alıyom Başka?
  11. B

bu arada cod serisini black ops 1 de dahil oynadım 1617958201 sağol kankam bilgilendirdiğin için
  12. B

anladım kankam mario yu kim sevmez bakarım sağol
  13. B

hepsini oynadım başka?o.O2:):) dediğin gibi hepsine saatlerimi gömdüm ama NES ne bilmiyorum açıklarmısın 1617957981 korku sevmiyorum diğer hepsini oynadım tabii vazgeçilmezim cod ikiiiii
  14. B

kanka çok oynadım bıktım
  15. B

Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi düşük sistem gereksinimli oyunlar arıyorum. Sistemim bu; Pentium B960 2.2 Ghz GT 520M 1gb ekran kartı 8 gb ram (Not: Oyunların boyutu fazla yüksek olmasın [Maks: 10 gb] malum türk telekom mağduruyuz.) Bu arada oyunun paralı olup olmaması önemli değil google...
Top Bottom