Arama sonuçları: *

1. Thomas Tuchel

EA FC 25 Kontrolcü Çalışmıyor.

Arkadaşlar yaklaşık 4,5 gün önce steam üzerinden ea fc 25 aldım. Oynamak nasip olmadı çünkü kontrolcüyü görmüyor. Orjinal dualsense kullanıyorum fc24 de herhangi bir sorun yok ama bu oyunda sorun var internette araştırdım ama olmuyor yardım eder misiniz?
  2. Thomas Tuchel

Kulak üstü kablosuz kulaklık önerisi.

Arkadaşlar 2000 tl bütçem var kulak üstü mikrofonu tak çıkar kulaklık önerebilecek var mı? İki model arasında kaldım birisi rampage crack h-11 diğeri de havit fuxi h3 bunlar iyi mi yoksa başka model var mı?
  3. Thomas Tuchel

Windows 10 kurdum ama açılmıyor

Arkadaşlar dün bi konu açmıştım yeni anakart aldım win11 kurulmuyor diye sonrasında win10 denedim kuruldu fakat bi kaç defa kendi kendisine kapandı be açılmadı kasa açık monitöre görüntü gelmiyor reset atıyorum win açılış ekranı geliyor sonrası yok tekrardan kurdum yine aynı sorun. Sistem: Rx...
  4. Thomas Tuchel

B550m d3sh win11 açılmıyor.

Çıkarıyorum ama olmuyor şuan tekrar deniyorum reset uyarısı gidince çıkartıyordum bir de o uyarı geldiğinde çıkartıcam. 1688583435 Yok abi olmuyor bu hatayı verdi şimdi de 1688583567 Burada yükselt seçeneğini kullanırsam da olmuyor altta ki seçeneği de.
  5. Thomas Tuchel

Önce bu bilgisayar win 11 çalıştıramaz hatası aldım cmd üzerinden hallettim kuruyor bitiriyor reset atıyor sonrasında ise tekrardan kurulum ekranına geliyor
  6. Thomas Tuchel

Arkadaşlar yeni anakart aldım herşeyi taktım sorunsuz çalışıyor ancak m2 ssd üzerinde win 11 kuruluydu ancak şuan açılmıyor ve ne yaparsam yapayım olmadı flash bellek ile tekrardan kurayım dedim buda işe yaramıyor kurdurmuyor sürekli başa atıyor yardımcı olursanız sevinirim.
  7. Thomas Tuchel

6000 tl bütçem var 27” monitör tavsiyesi

Bir çok farklı modele baktım fakat karar veremedim. Monster 27” 240 hz monitör var falat ghosting oluyor diyorlar. 27” view sonic var 240hz yada sizin önerebileceğiniz var mı? Amd ekran kartı kullanıyorum.
  8. Thomas Tuchel

Çözüldü✓ 1500 tl ye kasa önerisi

Elimde rx6700 3 fanlı modeli var buna uygun kasa arıyorum. Baya bakındım ama ya yüksek sesli yada ısınma problemi var diyorlar yardımcı olabilecek var mı?
  9. Thomas Tuchel

İnternet sürekli kopma veya hız düşüklüğü.

Arkadaşlar yaklaşık 1 aydır internetim sürekli ya kopuyor yada hız düşüklüğü oluyor. Pingim sürekli yüksek 2 farklı modem denedim ikisinde de sorun devam ediyor türknet kullanıyorum onlarla da görüştüm sorun bulamadılar yardımcı olabilecek var mı?
  10. Thomas Tuchel

Çözüldü✓ AMD DRİVER AÇILMIYOR

Silip tekrar kurmayı denedin mi?
  11. Thomas Tuchel

Yardım iphone 11 pro telefonum açılıp kapanıyor

Hacı dediğim gibi sağlam güvenilir bi tamirciye götür sen telefonu kapanması falan normal değil kasması hiç değil.
  12. Thomas Tuchel

En kaliteli çakma AirPods önerisi

Hacım kendim qcy markasının 3 modelini kullandım gayet memnundum daha yeni realme buds t100 modelini aldım bu da gayet iş görüyor ve sağlam kulaklık fiyatları da aşağı yukarı aynı. Qcy t20 Qcy t13 Qcy t10
  13. Thomas Tuchel

%90 da durup dururken kapanıyor yeniden açılıyor de. Batarya çok kötü de olabilir tabi ama bi baktır derim anakartta olabilir.
  14. Thomas Tuchel

Batarya da olabilir anakartta bazen değişen piller de cihazların anakartlarında sorun oluyor sağlam bi tamirciye götür derim apple destek pek anlamıyor
  15. Thomas Tuchel

Çözüldü✓ Hangi ekran kartını seçmeliyim? Arada kaldım

Rx 6600 daha güçlü bir kart ama 1k daha ekleyebilirsen rx6700 al derim
  16. Thomas Tuchel

RX 6700'ü 500W'a takarsam ne olur?

Bugün aynı sorunla karşılaştım bir de cahillik yapıp ekran kartının güç kablosunu takmadan çalışmıyor diye konu açtım :) 650w psu aldım ne olur ne olmaz diye
  17. Thomas Tuchel

Çözüldü✓ Rx 6700 görüntü vermiyor çalışmıyor

Gençer gamingden aldım hacı
  18. Thomas Tuchel

Ya hacı ne bileyim … taktım taktım o sonradan aklıma geldi dedim bi gariplik var ama nerde gmlemxlfmglör
  19. Thomas Tuchel

Hocam 500w psu yeter mi
  20. Thomas Tuchel

Ekran kartının içinden çıkması gerekmiyor mu hocam
Geri