Arama sonuçları: *

• Users: Rime?
  • Order by date
  1. R

Öneri 23500'e %89 pil 10 ay garantili iphone 13 alınır mı?

hocam piyasaya pek hakim değilim, muadilleri ne kadar eder peki? 1751815047 sağolun hocam alırken ekstra olarak nelere dikkat etmem lazım
  2. R

Öneri 23500'e %89 pil 10 ay garantili iphone 13 alınır mı?

merhabalar,konu başlığında hemen hemen her şey yazılı.Ekstra olarak cihaz değişensiz ve yanında şarj kablosu verilecekmiş.Fatura varmış ama kutu yokmuş,sizce alınır mı?
  3. R

Yardım İkinci el ps4 satarken başıma gelen dolandırıcılık(?)

yardımınız için teşekkürler, biraz içim rahatladı :D
  4. R

şu an konuşma bitti hocam geri göndereceğini sanmıyorum fakat yüksek ihtimal tüketici heyetine başvuracak bir de haksız yere onunla uğraşacağız
  5. R

sadece paketlerken foto çekmiştim onun dışında bi videom yok hocam da yani ürün benden çıkarken sorunsuzdu 1751533101 yine çölde kutup ayısı bizi buldu :(
  6. R

hocam bahsettiğiniz form nasıl oluyor?
  7. R

ss'leri aldım.Zaten ilanda param güvende aktifken iban üzerinden alması şüphe yaratmıştı. Teşekkürler hepinize
  8. R

evet ama param güvende ile değil
  9. R

Arkadaşlar merhabalar, galiba başıma bela aldım.Dün iban üzerinden kargo ile muhtemelen bir bilişim dükkanına playstationumu sattım.Gönderirken CD rom'unda bir sıkıntı yoktu,sadece yavaş çekip itiyordu ve bu detayı da ilan açıklamasına yazmıştım.Bugün kargo alıcının eline ulaşmış ve CD Rom'un...
  10. R

Öneri Sizce hangi ikinci el 2+1 ses sistemini almalıyım?

Hocam creative'nin falan da 5+1 sistemleri vardı ama nereye koyacağımı pek bilmiyorum 2+1 daha garanti geliyor bana. Bu arada 5+1'lerde ses kalitesinde bir farklılık oluyor mu
  11. R

Öneri Sizce hangi ikinci el 2+1 ses sistemini almalıyım?

Merhaba, ikinci el olarak beğendiğim sistemlerin arasında kaldım. Hoparlörler bunlar; 1: Philips spa-7300 (https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-ev-elektronigi-ev-muzik-sistemleri-philips-multimedya-speakers-2-plus1-1173788054/detay/) Gerçekten az kullanılmış olması ve 60W...
  12. R

Öneri 34K'ya Mondial Superboy alınır mı

Valla hocam normalde ben de pek takmıyorum ama ailem biraz dert ediyor açıkçası :D
  13. R

bence de cg daha mantıklı ama ne yazık ki cg ismi çıkmış bi motor
  14. R

selamlar, bir arkadaşımın sistemimi takaslayabileceğim bir superboy'u var 100'lük karbüratörlü ama 125'liğe çevirmiş.Motorun geçmişini çok da bilmiyorum ama vites contaları ve lastikleri yeniymiş ve yağ bakımı yeni yapılmış.Kozmetiği ve mekaniği gördüğüm kadarıyla düzgün.2016 Model 11k km'de.Şu...
  15. R

Öneri Samsung Odyssey G3 LS24AG320NUXUF mi Iiyama G-Master G2470HSU-B1

siz olsaydınız f/p olarak ve markayı düşünerek hangisini tercih ederdiniz? https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-iiyama-g-master-g2470hsu-b1-24-0-8ms-full-hd-freesync-oyuncu-u-fiyati,1078594442.html...
  16. R

Gencer Gaming güvenli mi

güvenilir.
  17. R

Yardım Monitör önerisi acil

https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-iiyama-g-master-g2470hsu-b1-24-0-8ms-full-hd-freesync-oyuncu-u-fiyati,1078594442.html bana bu önerilmişti biraz bütçe üstü ama bi bak yinede
  18. R

Öneri 4000TL'ye kadar monitör önerisi

bu akşam zaten belki bişey düşer diye demiştim teşekkür ederim ayrıca kdv zammı monitötlere yansıyacak mı??
  19. R

Öneri 4000TL'ye kadar monitör önerisi

ya da gaming gecesini mi beklemeli miyim?
Geri