Arama sonuçları: *

1. S

Yardım Sosyal ağ sitesi kurma

Merhaba insanların görsel paylaşabileceği yazılar paylaşabileceği bir site kurmak istiyorum nasıl yapabilirim domain fln sıkıntı değil
  2. S

Yardım Microsoft xbox dan oyun aldım nasıl kuracağım

hocam konsol için almışım yanlışlıkla nasıl iade edebilirim 1705146349
  3. S

hocam xbox uygulamamda game pass ile oyna yazıyor 1705145124 1705145710
  4. S

Merhaba biraz önce microsoft xbox sitesinden battlefield 1 aldım pc için nasıl kuracağım oyun görünmüyor
  5. S

Yardım " Hat değiştirme ile ilgili soru ( yardım lütfen ) "

vodafone yi arayıp sorabilirsin biz ne dersek yalan olur anlaşmana bağlı
  6. S

Ana Konu STEAM DOLARA GEÇTİ! (bir devrin sonu…)

hocam seçkin indirime giriyormu
  7. S

Ana Konu STEAM DOLARA GEÇTİ! (bir devrin sonu…)

iade edilmiyor hocam öyle bişey yok :D
  8. S

Yardım Hangi telefonu almalıyım

İyi forumlar şuan elimde samsung galaxy J4+ telefon var hem hafıza hemde kamera yönünde bana yetiyordu ancak şuan kasmaya başladı çok fazla telefondan anlayan biri değilim Kamerası iyi olan hafızası 64GB üzeri olan bir telefona ihtiyacım var Redmi Note 8'lere bakıyorum telefondan oyun oynayan...
  9. S

Yardım Ekran kartı ışığı gidiyor fanlar dönmüyor

ekran kartı birden böyle oluyor sistemde herhangi bir sıkıntı yok işlemcim apu değil ışıkları gidiyor fanlar dönmüyor ama çalışıyor yeniden başlatınca düzeliyor
  10. S

Yardım Aracımın frenlerini geliştirmek istiyorum

hocam kendime hakim olamıyorum çok araba oyunu oynamaktan galiba makaslara giriyorum araçlar mesela ışıklarda fren yapıyor yan şeride geçip basıyorum yanıma binenler oyun oynar gibi sürüyorsun diyolar
  11. S

hocam aracın yol tutuşunu arttırmak için spor yaylarda aracın altına giren havayı azaltmak için şuan istediğim sonuçları elde ettim ama durması :( 2010 model team paket abs var
  12. S

15 inc teki 5.5 kg civarıydı yeniler 17 inc 22kg tanesi
  13. S

4 disk fren derken kampanaları söküp yenisini yapmakmı
  14. S

Abilerim aracımın frenlerini nasıl geliştirebilirim yüksek hızlarda durmuyor araç ön kısım sağa sola kayacakmış gibi hissediyorum aracım accent era 1.5 crdi dizel çok iyi kaçıyor ama durmuyor spor yay ön tampon eki arka difizör rüzgarlık ağır çelik jant yol tutuşunu arttırmak için yaptıklarım...
  15. S

Gta 5 Texture Very High sorunu

belgelerimden gta nın settings dosyasını bul orda texture 1 yada 2 yazar sen onu 3 yapacaksın
  16. S

Online Oyunlarda FPS Sorunu

çok kişinin oldugu sunucuda kasma ihtimali tabii ki yüksektir ama dediğin gibi Fivem modlu gta yani bina ve araç modlarının optimizasyonu düzgün yapmadıkları için diye düşünüyorum
  17. S

Sıvı soğutma taktım PC açılmıyo

birbirlerine taksana
  18. S

rgb ler için aşşağıda beyaz bir alan var 12v rgb yanılmıyorsam oraya takacaksın 1695243348 egsoz fanını kontrolcuye bağla
  19. S

o zaman şöyle dene egsoz u sök sıvı soğutma fan kablosunu oraya tak cpu ya da pompayı tak dene eğer çalışırsa kontrolcuye bağla egsoz fan ı 1695242651 büyük ihtimalle çözülür çözülürse yaz
Geri