Selamlar abiler çinden asus zenfone 3 ekranı almak istiyorum indirim kodumla birlikte 18 dolara geliyor çıtalı ekran alıyorum acaba gümrükten geçermi ne kadar vergi vs. öderim
Selamlar arkadaşlar bugun beim bozuk olan yazıcımı sonunda service tools ile yapabildim ama 1 haftadır uğraşıyorum siz değerli kardeşlerime bu kadar uğraşmamanız için piyasda zor bir şeklide bulunan servie tools larını buldum bakın reklam vs değildir lütfen yanlış anlamayın benim 1 haftam 1...
Kardeşim şimdi eğer rtx in tadını çıkartmak ve doku kalitesi + fps istersen yani güzel kalite ve fpsli oyun için rt3060 ama rtx ve dlss doku kalite artırma istemez isen tabi rt6700 olur birde bak kartlara şekkileri nasıl
Merhaba arkadaşlar şu anda Canon E514 yazıcım vardır ort. 100 sf bir şey bastığım zaman çok karışık bir şekilde sayfalarda atlıya atlıya basıyor ve hep öyle oluyor örneğin: 100 sf bir PDF 46-24-76-34-78-13-35- şeklinde bastı hem karışık basıyor lütfen ayrdım edin delireceğim böyle giderse...
Merhaba arkadaşlar şu anda canon e514 yazıcım vardır ort. 100 sf bir şey bastığım zaman çok karışık bir şekilde sayfalarda atlıya atlıya basıyor ve hep öyle oluyor ÖRN: 100 sf bir pdf 46-24-76-34-78-13-35- şeklinde bastı hem karışık basıyor lütfen ayrdım edin delirecem böyle giderse yazıcıyı...