Arama sonuçları: *

1. F

Verifying dmı pool data hatası

Merhaba, amcama HDD gönderim. Bende iken sorunsuzdu fakat amcam bu hatayı almış, nasıl düzeltebiliriz?
  2. F

BIOS ekranına girince siyah ekran hatası

Arkadaşlar eski bilgisayarımı program kullanmak için tekrar kurdum. Uzay montaj olarak çalıştırdım. Sıkıntısız bir şekilde BIOS'a girebiliyorum. Girdikten hemen 2 saniye sonra siyah ekrana düşüyor. Bunun sebebi ne olabilir? İşlemci fanını takmadan Windows logosuna kadar ilerliyor. Fanı...
  3. F

Monitörümde 1280x960 çözünürlük gözükmüyor

Merhaba çözdünüz mü sorunu
  4. F

R9 380 1280x960 olmuyor. Olduğunda ise ekran gidiyor.

Merhaba, yeni ekran kartı aldım. Oyunda veya masaüstünde 1280x960 olmuyordu, bundan önce NVIDIA kullanıyordum. NVIDIA sürücülerini program kaldırma yerinden kaldırdım. Sonrasında AMD sürücülerini kurdum. Baktım 1280x960 çözünürlüğü yok. DDU ile ikisini de sildim. Tekrar AMD sürücülerini...
  5. F

Yardım YÜKSEK FPS İLE KASMA HİSSİ YAŞIYORUM

Çözdün mü ?
  6. F

CSGO YÜKSEK FPS KASMA SORUNU

120 fpsin altına düşmüyor pek, ekran kartını değiştirmeyi düşünüyorum. 1622808671 hatta hiç düşmüyor diyebilirim. Eskiden bu sorun olmuyordu. 1 aydır böyle
  7. F

CSGO YÜKSEK FPS KASMA SORUNU

Arkadaşlar selam, oyunu 4:3 görüntü modunda ve 1024x768 oynuyorum. Önceden oyunu gayet akıcı şekilde oynayabiliyorken şimdi kasma giriyor. Ekran kartı ve işlemci termal macunlarını 4-5 gün önce temizledim ve yeniledim. Kasanın içinde ki alabildiğim tozları da aldım. Sistemim şu şekilde; MSI...
  8. F

Daha önce kullandığım aile paylaşımı hesabi vac ban yerse beni etkiler mi

Arkadaşlar ben smurf hesabımı arkadaşıma vermiştim. 5 dakika durup çıkmıştı hesaptan ve şuan kendisi hile kullanıyor. Ama smurf hesabımda hiç bir şekilde maç atmadı geçmişten baktım hepsine. O beni etkiler diye korkuyorum
  9. F

Daha önce kullandığım aile paylaşımı hesabi vac ban yerse beni etkiler mi

Arkadaşlar selam, benim bir smurf hesabım var ve main hesabım var. Smurf hesabımında ki oyunları main hesabım da oynayabilmek için aile paylaşımı (ödünç aldım). Aile paylaşımı ile sadece Dead by Daylight oynadım, oynadığım süre de 10 15 dakika çok fazla değil. Neyse şimdi ben bu aile paylaşımını...
Top Bottom