Arama sonuçları: *

1. tolgakeles43

Windows kurarken siyah ekranda kalıyor.

buradan ilze
  2. tolgakeles43

UKRAYNA ELEKTORİK MARKET İSİMLERİ

Dostlar merhaba ukrayna da en çok bilinen güvenilir elektronik market bilenler var mı ps5 bide last of us 2 alacağım fakat last of us 2 şuan Türkiyede 250 tl orada ne kadar bilmiyorum ...
  3. tolgakeles43

TÜBİTAK Yerli Otoya Çip Üretecekler

inşallah onlarda olur bakalım alt yapısı olsun onlarda gelir.
  4. tolgakeles43

aynen öyle ancak bu ülkede son yıllarda harika şeyler oluyor ama ne sosyal medya nede haberler öne çıkarmıyor algı oyunu yapıp farklı şeyleri çıkarıyorlar devletim çalışıyor.. 1618235654 hayır üretim tesisi kuruldu üretilecek zaten üretiyoruz bu araç için olacak
  5. tolgakeles43

gerçekleşir sıkıntı yok ama gençlere göz terip bakın ülkede güzel şeyler oluyor bu işlere yönelin demek lazım
  6. tolgakeles43

Abi neden hiç bir yerde haber olmuyor böyle harika haberler ya baktım bir kaç haber sitesi haber yapmış dünyada sayılı ülkenin ürettiği çileri biz daha önce iha siha ve otogar gibi araçlarda gördük yerli çipi şimdi yerli otomobil için yapılacak ama ne gençlere haber verenler var nede Türkiyenin...
  7. tolgakeles43

Ps5 Ne Zaman Stoklara Gelir Ve Türkçe Oyun

neyse dostum bu senin düşüncen benim düşüncem Türkçe dublaj alt yazı olan oyunların alınması diger oyunları alsamda anlamam zaten ki almıyorum
  8. tolgakeles43

dostum slogan attıgım yok ben burada yıllardır pes fifa satan şirketin 1 kere bile spiker koymadan satmasına ve buna kimsenin tepkisi olmamasına sinirliyim sen diyorsunki milyonlar ya gta 5 ülkemizde ne kadar satıldı fifa pes yunanlılardan daha mı az alıyoruz hem yunan şirketleri degil...
  9. tolgakeles43

PlayStation NOW Türkiye Neden Hala Gelmiyor

dostum kürahya emette yaşıyorum ve fiber alıyorum senin dedigin şey yavaş yavaş bitiyor tamam düşük hızlar alanlarda var ancak hızı yüksek olan yerlerin sayısı küçümseme
  10. tolgakeles43

dostum millet aç aç diye yola çıkarsak bu konuları konuşamayız ona bakarsan ruslarda aç ona bakarsan yunanlılarda aç önemli olan o değil o aç aç olan mesele bu konunun kapsamına girmiyor ben burda tr dublaj savunuyorum herşeye sen gibi bakarsak hiç bir şey yapmayalım
  11. tolgakeles43

PlayStation NOW Türkiye Neden Hala Gelmiyor

daha önce açtığım başlıklara bakarsanız Türkçe oyun yerel oyun gibi bana söylenen şu alım güçü tamam herkes ps5 alamaz ancak ps now alır abi neden ekonomik olarak güçlü olan ülkelere now kuruyorsun gel işte Türkiyeye herkesin zaten android tv var abi kur oraya ps now al birtane 100 150 tllik kol...
  12. tolgakeles43

senin gibi düşünmüyorum ona bakarsak tüm oyunları çinli firmalar yapıyor ancak kendi dillerini bile koymuyor amerikan firmaları bunun içinde mesela rus oyun firmaları yok ama tüm oyunlar rusça arapçayı saymıyorum
  13. tolgakeles43

sesimiz daha fazla çıkmalı abi neden Türkçe yok neden tamam alım güçü falan filan ancak pes fifa dünyada en çok satın alanlar da ilk 10 falanız ancak yunan arap var Türkçe yok bu bence ırkçılık 1618227065 benim derdim millet ana dilinde oynarken bizimkiler ingilizce öğren madem demeleri ben...
  14. tolgakeles43

aslında yurtdışından almak istemiyorum tr bandrollü almak istiyorum ülkede ne kadar satıldığını görürse sony o kadar yerelleştirme yapar gibi
  15. tolgakeles43

Merhaba dostlar ps5 ne zaman stoklara gelir şuanda kara borsada insanları dolandırıyorlar işin orasında değilim ancak piyasa da yok Ukrayna da yok ne zaman gelir ve daha önce deyindim ancak admin düzeltmeme izin vermeden kilitledi yazımı Türkçe oyunlar için bir şeyler yapmalıyız her mecrada bunu...
  16. tolgakeles43

Gm9 Pro Güncelleme Sorunu

Dostlar merhaba ben gm9 pro kullanıyorum gerçekten harika bir cihaz ancak 1 yıldan fazladır güncelleme gelmedi ve android kapsamında olmasına rağmen gelmiyor bunları bize satarken adroid one diye sattılar burada tüketiciyi kandırma var 1 yıl 2 ay oldu alalı şimdi bunları geri iade kapsamında...
  17. tolgakeles43

Psn Hesaba Çift Doğrulama Kodu Gelmiyor

Merhaba arkadaşlar psn hesabıma 4 haftadır çift doğrulama kodu gelmiyor müşteri hizmetleri ile görüştüm ama düzelecek dediler 2 hafta oldu düzelmedi şimdide ulaşamıyorum bu sıkıntıyı yaşayan var mı ve neden hiç bir yerde haber olmadı
  18. tolgakeles43

TÜRKÇE DUBLAJ OYUN KANUNU

BEYLER BOZUK EVET ONDAN ÖYLE AMA KONU BAŞKA
  19. tolgakeles43

TÜRKÇE DUBLAJ OYUN KANUNU

MERHABA ARKADAŞLAR BEN 15 SENDİR PS2 DEN BU YANA OYUN OYNAYAN BİRİYİM VE OYUNLARIN ANADİLDE OYNANMASI TARAFTARIYIM ANCAK ŞİMDİ BURAYA ŞU KAFALAR GELMESİN OYUN OYNAMAK İSTİYORSAN BİR ZAHMET İNGİLİZCE ÖĞREN DİYECEK BEYİN YOKSUNU BATI AŞIGI İNSANLAR GELMESİN OYUNLAR ALINMIYOR Kİ DİYECEKLERDE ÇÜNKÜ...
Geri