Arama sonuçları: *

1. B

Bilgisayarın kapanması

Merhabalar bilgisayarım en ufak oyunlarda bile kapanmayı başladı örneğin minecrafta bile fps sabitlemediğim sürece kapanıyor valorant ve lol de bu sorunları fpsi 60 a sabitleyerek düzelttim ancak forza horizon 4 ve gta 5 te fps i 30 a bile sabitlesem bilgisayarım kapanıyor kapandıktan sonra...
  2. B

bilgisayar kapanması

Tam kapanmasan önce hu sekildeydi 30 fps sabitleyerek oynadiyimda değerlerde bir problem yoktu ancak fps i 60 a cikarinca kapandi :(
  3. B

Şu ekran kartı nasıl tavsiye edermisiniz

bence rx580 veya 480 alabilirsin güzel bir ekran kartı işini göreceğini düşünüyorum
  4. B

bilgisayar kapanması

oyunu açtığımda aniden kapanıyor değerlerime bakamıyorum bile ama tekrar deneyeyim değerlerime bakmayı 1618237777 radeon softwire ile değerlerime bakacağım ancak bir değişiklik olduğunu sanmıyorum oyun açılmadan 1 saniye içinde direkt kapandığı için telefonla kaydedip bakmayı deneyeceğim...
  5. B

bilgisayar kapanması

merhablar bilgisayarım ortalama bir bilgisayar valorant oynarken 120-140 fps arası alabiliyorum ancak eğer fpsimi sabitlemessem bilgisayarım direkt kapanıyor ve geri açmak için bastığımda açlılmıyor güç kablosunun fişini çekiyorum biraz bekliyorum sonra takıyorum ancak o şekilde açıyor sadece...
Geri