Arama sonuçları: *

1. S

🔥İndirim EASYSMX X15 HALL EFFECT GAMEPAD TEMU VERGİSİZ 760 TL

750 tl dememiş x15 için vergi dahil 750 tl ye alanlar için demiş birde bu ürün 1300 küsürdü yeni zam yapmışlar
  2. S

🔥 OKXTR Kayıt Ol 350TL Kazan 🔥

bot alanında geçersiz yazıyor
  3. S

hangi coin üzerinde botu çalıştırdıysan oraya git oradan durdurabiliyon
  4. S

arkadaş müşteri hizmetlerine yazıyorum sorun var diyorum adam diyorki bou yapmadan önce katılmanız lazım dı diyor sıkıntı da orda diyorum botu yapmadan butona tıklanmıyor mobil uygulamada 2. görev butonu çalışmıyor ilk defa üye oldum bari 350 tl yi verselerdi iyidi rezil uygulama
  5. S

Bende aynı şekilde katılamıyom
  6. S

Kampanya tekrar aktif oldu @freygasm kayıt olurken direk kyc yapıp devam mı ettin ilk kayıta 350tl veriyor onun için herhangi bir kampanyaya katıla tıklmak gerekiyor mu ben indirip kayıt oldum kyc yaptım
  7. S

❌İndirim Bitti! 🔥🔥 Papel Üye Ol KYC Tamamla 500TL+50TL 🔥🔥

devam ediyor mu haleden @freygasm
  8. S

🔥İndirim CONNECT GAME ürünlerinde indirim

knk ben 2c kullandım on numara kol al gitsin kafan rahat olur hem gizala iyi firma ben 3 - 4 gün kullanıp iade etmiştim direk kabul ettiler skıntı yaşamadım iade nedenim pc de kol ile oynadığım çok fazla oyun yoktu fifa haricinde fifayı bıraktığım için iade etmiştim
  9. S

ADAMLARA HEPSİBURADA ÜZERİNDEN İADE KOŞULLARI NELERDİR DİYE SORDUM SORUMU SİLMİŞLER BUNU BİLEREK ALIN SIKINTILI FİRMA
  10. S

ulan site güven vermiyor ya direwolf 2 mi cylone pro mu
  11. S

8Bitdo 2c alabilirsin hem 2 yıl garantili kafan rahat olur
  12. S

Temu ilk sipariş vermek

arkadaşlar nasıl oluyor bu detay verir misiniz yapan var mı şu x15 kolu almak istiyorum ben iade alabilir miyim
  13. S

Cooler Master Storm Gamepad 1799 TL

neyin atarını yapıyon adam bence şu alınır demiş bu paraya yurt içi alınacak en iyi tercih demişsin , bence bu paraya 8bitdo ultimate 2c en iyi f/p ürün
  14. S

Bu gamesir Çin den mi gönderiyor eğer Avrupa’dan gönderirse vergi farkı oluyor mu
  15. S

bu gamepad lerin ms değerlerini gösteren sşte neydi
  16. S

[Temu] EasySMX Hall effect ve RGB gamepad vergi dahil 1124₺

alınıyor mu o durumda vergisiz 1300 olsa mesela
  17. S

knk alınır 1800 altına kupon filen varsa kalitesi gayet iyi ele aldığında sağlam hissi var dongle 1000hz veriyo gecikme çok düşük
  18. S

tetik hassasiyeti çok kötü diyorlar mesafe kısaymış ama deadzone oranı inanılmaz düşük müş ürünün ağırlığı nasıl hocam hafif ürün kalitesiz geliyor bana 200gr var mıdır
  19. S

arkadaşlar kuponla 570 e düştü vergiye 1070 tl alınır mı gamepad çantası var birde yanında alınır mı gümrükten geçer mi birde ürün 1 ay bozulursa ne yapıcam garantisi oluyor mu 1733342788 8bitdo ultimate2c alıp iade etmiştim fiyatı gereğinden fazla diye
Top Bottom