Arama sonuçları: *

1. F

Öneri En iyi hikayeli CoD oyunu önerisi

Başlıktaki gibi Call of Duty oyunları arıyorum. Daha önce hiç oynamadığım bir seri ancak girmeyi düşünüyorum. Tercihen grafikleri ve oynanışı güzel, hikayesi çok kısa sürede bitmeyecek oyunları önerebilir misiniz? Online kısmına girmeyeceğim çünkü bu atmosfer onlineda olmayacağı için ilgimi...
  2. F

100W şarj cihazı önerisi

Cihaz 100W
  3. F

100W şarj cihazı önerisi

Bilgisayarımı Type-C portundan şarj edebilmek için 100W bir şarj aleti ve uzun sayılabilecek bir kablo arıyorum. 1000 TL'yi aşmayacak ama bilindik markalardan olacak ürünleri önerir misiniz?
  4. F

Mühendislik için 35.000 TL Gaming Laptop Önerisi

Soğutması ne düzeyde acaba?
  5. F

Bilgisayar ayarlar vs. Girmiyor?

CTRL+Shift+ESC tuşlarına basıp görev yöneticisini açtıktan sonra ayrıntılar menüsüne girip explorer.exe'ye tıklayıp görevi sonlandır. Ardından ekran siyah olunca da Windows+R tuşlarına basıp açılan pencereye explorer.exe yazıp entere bas.
  6. F

Mühendislik için 35.000 TL Gaming Laptop Önerisi

Merhaba bu sene üniversiteye gideceğim için yeni bir laptop almak istiyorum. 35.000 TL ile RTX ekran kartlı, yeni nesil işlemcili, minimum 16 GB RAM'li, tercihen 15,6 inç boyutunda, Casper veya Monster harici laptop önerilerinizi bekliyorum.
  7. F

Football Manager 2023 Renk Sorunu

Fm 23 oynarken renklerim bozuluyor. Pencereli veya alt tab ekranındayken renkler normalken tam ekrana geçince renkler bozuluyor
  8. F

Görev Zamanlayıcı Bağımsız Değişkenler

Görev zamanlayıcıda bir görev oluşturduğum zaman bunun küçültülmüş olarak başlatılmasını istiyorum. Bunun için "-silent, -s, -uac" tipi komutlar vardı. Bunları bilen varsa söyleyebilir veya listesini atabilir mi?
  9. F

PES 2021 Oyuncu Çekme

PES 2021'de defans oyuncusunu kontrol ederken top ayağında koşan rakip oyuncu nasıl tutulur/çekilir?
  10. F

Sınav olanlar tekrar olucak mı ?

Şubat'a kadar hayır.
  11. F

100 TL ALTI MOUSE ÖNERİSİ

100 TL'yi aşmadan kaliteli oyuncu mouse önerebilir misiniz? (Tercihen ek tuşlar da olsun.)
  12. F

WIRELESS MOUSE ÇALIŞMIYOR

Microsoft Wireless Mouse 1000 sahibiyim. Çok uzun zamandır kullanıyorum. Ama son 2 gündür mouse çalışmamaya başladı. Altındaki ışığı yanıyor. Bilgisayar fareyi driverıyla beraber görüyor. İşin garip yanı mouse sabahları birkaç dakikalığına çalışıyor. Sonra duruyor. Farenin içini açtım herhangi...
  13. F

STONFLIRE.PL FAKE Mİ?

Arkadaşlar yakın zamanda CS:GO'da bıçak aldım. Birisi takas için yazdı ve eşyalarını bu sitede sergilediğini, o sitede onun eşyalarını görebilmem için attığı linke girmek için siteye kaydolmam gerektiğini söyledi. Başta mantıksız gelmedi. Siteye "Steam ile giriş yap" butonundan kayıt olmayı...
  14. F

Elimdeki harddiski nereye takaacam ?

yer yoksa neden aldın :D
  15. F

MP4 videoyu MP3 yapmak

audiocutter uygulamasını indirip mp3e dönüştürebilirsin
  16. F

İşlemci Sanalaştırılması

Emulator kullanıyorsan işine yarar. Onun dışında açık veya kapalı olması performansta fark yaratmaz.
  17. F

Öneri ileriye dönük bir sistem toplamada amd mi intel daha iyi olur

Saf güç anlamında amd daha yararlı olur.
  18. F

Dinamik Diske Dönüştürme

Arkadaşlar bugün aklıma disk yöneticisindeki dinamik diske dönüştür seçeneği takıldı. Araştırdım biraz ve bunun diski hızlandırdığını ama çok tercih edilmeyen/önerilmeyen bir yöntem olduğunu gördüm. Bunun sebebi nedir acaba? Yapsam bana bir zararı olur mu?
  19. F

PES 2019 TAM EKRAN SORUNU

https://www.google.com.tr/amp/s/www.techspot.com/amp/downloads/7061-borderless-gaming.html?espv=1 Sorunumu bunu kullanarak çözdüm.
  20. F

PES 2019 TAM EKRAN SORUNU

Fullscreen olduğunda 4K gösteriyor zaten.
Top Bottom