Arama sonuçları: *

1. E

Yardım Asus Tuf Gaming Fx505du Mavi Ekran Sorunu

:q evet bende de yeni oldu bu sorun bende sana sordum 1619702066 çok kanser durum
  2. E

Yardım Asus Tuf Gaming Fx505du Mavi Ekran Sorunu

çozdün mü sorunu ?
  3. E

thread stuck in device driver

thread stuck in device driver mavi ekran veriyor oyun oynarken fps 80 den 30a düşüyor sonra alt+tab veya windows basınca mavi ekran veriyor pc apu teknobiyotik 2021 yardım ederseniz sevinirim çok kanser bir durum
  4. E

apu bilgisayarımda mavi ekran sorunu var lütfen yardım edin

teknobiyotikten alacaksan eğer sistem montaj hizmetini seçmeyi unutma ben unuttum :q
  5. E

bende tam bilmiyorum sanırım kulanıcı ile ilgili forumda benim sistemin aynısını alıp sorun yaşayan birisi daha vardı
  6. E

şey DDU ile grafik driverını geri yüklemem lzım mı ben geri yükledim 1618637860 mavi ekran sorununu bir kere yaşadım normalde cs girince 1-2 dk sonra mavi ekran veriyordu şimdi menüde çok bekleyince veriyor oyunlarda vermedi @Vesemir
  7. E

https://s5.dosya.tc/server2/f8z6e2/Minidump.rar.html
  8. E

abi dosya ekle kısmından ekledim cevap yaz deyince mesajı atıyor ama dosya atmıyor
  9. E

şey nasıl göndereceğim? 1618508072 sanırım oldu 1618508186 evet şu an oldu 1618508231 dosyalar gözüküyor mu sizde bende gözükmüyor
  10. E

THREAD STUCK IN DEVICE DRIVER mavi ekran hatası alıyorum ve bu hata kodunu veriyor oyunlara girince fps 110 ken 40 a düşüyor alt tab veya windows açınca mavi ekran veriyor 1618424969 bilgisayar apu teknobiyotikten aldım apu 2021
  11. E

Bazı oyunlarda mavi ekran Thread Stuck in device driver

çözdün mü sorun neymiş?
  12. E

MAVİ EKRAN HATASI acil yardım lazım

çözdün mü sorun neymiş?
  13. E

Apu sistem mavi ekran

aynı sorun bende de var nasıl yaptığını detaylı anlatır mısın?
Top Bottom