Arama sonuçları: *

1. Vatulian

Hayırlı olsun mu geçmiş olsun mu

2 ay önce 3 fanlı 5070 zotac aldım vatandan 25k ya
  2. Vatulian

Java'yı Sublime Text Editor'da nasıl kullanırım?

https://www.jetbrains.com/help/idea/plugin-overview.html#changes-to-the-ui burası gayet net açıklıyor.
  3. Vatulian

Python için de Intellij kullanabilirsin. Ben güncel olarak çok memnunum intellisense konusunda da çok başarılı buluyorum.
  4. Vatulian

Bence intellij kullan çok konforlu bir IDE
  5. Vatulian

Bilgisayar Donuyor, Fanlar Hızlanıyor – Yardım

Driverlarınız güncel mi ? Güncelken bu sorunla karşılaşıyorsanız recommended sürüme tekrar geçin.
  6. Vatulian

En Çok Hangi Gpu Satılmıştır?

1050ti olma ihtimali bir hayli yüksek
  7. Vatulian

Scyrox V8 ve Attack Shark R5 Ultra Alınır Mı?

aralarında çok büyüklük farkı yok ama v6 biraz daha oval bir mouse olduğu için eline daha dolu bir his gelir palm tutuşta. Eğer palmda o doluluğu istiyorsan v6 daha iyidir.
  8. Vatulian

🔥İndirim Attack Shark X3 Pro 8k 1293 TL

Benim hatam, ben uzun bir süre Attack Shark ile ATK'yı aynı marka altında üretiyorlar sanıyordum.
  9. Vatulian

🔥İndirim Attack Shark X3 Pro 8k 1293 TL

ATK mouselar double click ile ünlü diyip yine ATK onermişsin :D x serisi için mi demek istedin ?
  10. Vatulian

Yardım Lütfen! ARTIK SORUN YAŞAMAYACAĞIM BİR KLAVYE İSTİYORUM

Keychron'ları inceleyin. Yazılım ve oyun tarafında gerçekten çok başarılı klayvelerdir. Fiyatları da öyle uçuk kaçık değiller ve ömürlük diyebilirim.
  11. Vatulian

300 tl civarı en iyi termal macun nedir?

Mx6 al geç
  12. Vatulian

5060 ti 16gb 2k uygunmudur

2k monitör icin uygundur. Gerektiğinde Dlss ve frame generation teknolojisi de içerdiği için makul bi seçim. Zaten ufak ufak 2k yeni standart olmaya başladı yeni nesilde
  13. Vatulian

🔥İndirim Samsung S25 Edge 50.499₺!

Düz S25'den farkı nedir ?
  14. Vatulian

Çözüldü✓ PSU dan gelen cızırtı sesi

Düzelmezse de çok canını sıkma. Coil whine istenmeyen bir durum olsa da indüktör(bobin) içeren her bileşenin başına gelebilir ne kadar kaliteli ürün olsa da.
  15. Vatulian

Muhtemelen değişim yaparlar ama ben yeni gelen ürünün de aynı standartta geleceğini düşünüyorum. Şimdilik idare et istersen zamanı gelince iyi bir PSU alırsın.
  16. Vatulian

Fingertip grip tutuşu için mouse

Bu tip mouse'lar yerine yeni nesil uygun mouse'ları denemeni tavsiye ederim. Arkadaşın önerdiği scyrox v6-v8 harika mouselardır. Logitech G pro tarzında bir mouse arıyorsan ben ATK Dragonfly A9 Ultra kullanıyorum clone ürünü şekil olarak. Logitech ve Razer istedikleri paraların hakkını veren...
  17. Vatulian

Coil Whine sesidir. Fiziksel olarak bir zararı yoktur ama rahatsız edici bir ses.
  18. Vatulian

Razer DeathAdder V3 Pro Optik 4759tl🔥

Kaç yıllık razer kullanıcısıyım, şu scroll'ların bozulma olayı beni çok rahatsız ediyor bir de yığınla para veriyoruz. Bu sefer bi farklılık yapıp Attack serisine şans verdim bakalım o nasıl bir yol izleyecek.
  19. Vatulian

Toplamaya çalıştığım rtx 5060 ve amd ryzen 5 9600 sistem nasıl

Arada hatırı sayılı bir fark var, özellikle işlemci tabanlı oyunlarda yüzde 20 farklara çıkıyor ancak ekran kartındaki değişim bu orandan çok daha fazla. Kaldı ki işlemci daha ucuz bir parça olduğu için her zaman yükseltilmeye açıktır. 5060TI alıp 7500f almak daha sağlıklı olur hem soğutması da...
  20. Vatulian

Yardım 5000 tl bütçem var ekran kartı lazım 2060 düşünüyorum amd olarak öneriniz varmı?

Aynı kartlar neredeyse. 12GB Vram olayı seni güncel oyunlarda biraz daha taşır fakat kart çok güçlü olmadığı için ne kadar ihtiyacın olur bilemedim. 6600XT bakabilirsin eğer 7k ya çıkacaksan.
Geri