Arama sonuçları: *

1. Rezanix

403 Forbidden Hatası

VPN ile girebiliyorum fakat vpn kapalıyken giriş yapamıyorum. Şu anda bu hata ile karşı karşıyayım erişimim yok ama birkaç güne kendiliğinden düzelebilir ancak sonrasında düzelse bile tekrar böyle olacaktır.
  2. Rezanix

403 Forbidden Hatası

Tarama geçmişi ve çerezlerin hepsini sildim ancak işe yaramamıştı. Farklı tarayıcılar üzerinden de denedim maalesef açılmadı.
  3. Rezanix

403 Forbidden Hatası

Öncelikle, daha önce herhangi bir problem yaşamadan erişebildiğim web sitesine giriş yapmaya çalışırken "403 Forbidden" hatası ile karşılaştığımı belirtmek istiyorum. Şehir değişikliği nedeniyle İnternet Servis Sağlayıcısını değiştirdim ve şu an Netspeed'i kullanıyorum. Yeni bir modem edindim...
  4. Rezanix

İnternet hız değerleri sonradan kalıcı olarak değişti

Güncelleme: Netspeed ile iletişime tekrar destek talebi oluşturduğumda, bu sefer İbrahim Bey adlı bir temsilci tarafından arandım. İbrahim Bey, hattımın ve portumun hiçbir şekilde değişmediğini, önceki bilginin yanlış olduğunu belirtti. Düşük hız sorununun aslında modem kaynaklı olduğunu ifade...
  5. Rezanix

Ben en iyisi Netspeed ile tekrardan iletişime geçeyim, gelişmeleri buraya yazarım.
  6. Rezanix

Netspeed kullanıyorum ama bu yaşanan sorun Netspeed ile alakalı değil o halde. Gerçekten Türk Telekom mu düşürmüş oluyor hızımı? Ama böyle bir şey olsa bile Netspeedin karşı çıkması, tepki göstermesi falan gerekmiyor mu?
  7. Rezanix

Hocam, Netspeed yetkilisi "Elimizden bir şey gelmiyor" tarzında konuşuyor. Ben zaten interneti 2 hafta önce aldım, ilk hafta evde değildim. Ben "İlk günlerde 45-50 Mbps hız alıyorken, sonra neden hızım yarı yarıya 25 Mbps'ye düşüyorum?" şeklinde soru soruyorum. Hattınız Türk Telekom tarafından...
  8. Rezanix

Yaklaşık 2 hafta önce Netspeed'den internet bağlatmıştım. Bana en fazla 60Mbps hız sağlanabileceğini söyledikleri için 100Mbps indirme hızına sahip bir paket almıştım. İnternet ilk geldiğinde ve modemi kurduğumda, başlangıçta Wi-Fi üzerinden gerçekleştirdiğim hız testlerinde 45Mbps'ye kadar...
  9. Rezanix

Kaliteli Modem Tavsiyesi

Netspeed'den yeni internet bağlattım, yalnızca modem almak kaldı. Kendileri ZYXEL VMG1312-T20B modelini önerdi, ancak ekstra tavsiye almak istiyorum. Altyapım maksimum 60mbps download destekliyor. Modem tercihinde VDSL mi yoksa ileriye dönük fiber modem mi almalıyım? Bu soruya göre modem...
  10. Rezanix

Xbox gamepad'de "WLC M Branded" ne anlama geliyor?

Arkadaşlar Media Markt üzerinden satılan Xbox gamepad'de "WLC M Branded" yazıyor, bunun ne anlama geldiğini bilen var mı? Normalde diğer tüm sitelerde Carbon Black modeli için: Microsoft Xbox Wireless Oyun Kumanda (Siyah) yazıyor. Media Markt'da "MICROSOFT Xbox WLC M Branded Oyun Kolu Karbon...
  11. Rezanix

Razer Synapse kapalıyken farenin tuşları düzgün çalışmıyor

Synapse kapattığımda default profile geçmiyor Synapse üzerinde en son hangi tuş atamalarını yaptıysam o şekilde devam ediyor yani belleğini sıfırlamıyor. Ürünün kendisinde mi bir sıkıntı var?
  12. Rezanix

Razer Synapse kapalıyken farenin tuşları düzgün çalışmıyor

Bugün Razer Basilisk V3 Pro fareyi aldım ve evde denedim. İlk başta her şey normal çalışıyordu, ancak daha sonra bilgisayarımda bulunan eski Razer Synapse yazılımını güncelledim ve uygulamayı açtım. "buttons" bölümünde fare tuşlarına farklı işlevler atadım, ancak daha sonra varsayılan ayarlara...
  13. Rezanix

2 gamepad arasındaki fark var mı?

Ürün 1 Ürün 2 Arkadaşlar bu 2 gamepad arasında herhangi bir fark bulunuyor mu? Bir de Vatan Bilgisayarda satılan gamepad üretici garantili mi ithalatçı garantili mi? Vatan Bilgisayar bana daha önceden servis sürecinde çok sıkıntı yaşatmıştı o yüzden arada 250 TL fark olsa bile eğer iki üründe...
  14. Rezanix

İtopya'dan aldığım ürün 2 yılı doldurmadan garantisi bitti

Tabii ki. Ben sorun çözülsünde nasıl çözülürse çözülsün kafasındayım. Ürünü değişimde yapabilirler tamirde yapabilirler hiç sorun değil.
  15. Rezanix

Tamamdır hocam dediğim gibi şansımı bir de globalde deneyeceğim. Size de yardımcı olduğunuz ve deneyimlerinizi aktardığınız için çok teşekkür ederim. SSD'yi de dediğim gibi ilk başlarda kafaya çok takıyordum, o kadar para verdim ama paranın karşılığında vaat edilen hızı alamıyorum falan diye...
  16. Rezanix

Bu sohbetten sonra şansımı bir de globalde Sapphire ile iletişime geçerek deneyeceğim. SSD'yi bu şekilde kullanmayı kabullendim, sorunlu olduğunu fark etmiyorum bile ama ekran kartındaki sorun büyük, direkt olarak gözümü etkiliyor. Renkler bozuk olduğundan dolayı direkt olarak PC kullanma...
  17. Rezanix

Çok iyi yapmışsınız. Ücret ödemeden yurtdışına nasıl kargolayabildiniz? Onlar mı karşıladı ücreti, kod falan mı verdiler? Ben de muhtemelen yurtdışına kargolasam adamlar direkt sorunu fark edip yenisini yollayacaklarda Türkiye'deki distribütörleri olan ServisPoint ürünün PCIE slotunu falan...
  18. Rezanix

Evet, dediğiniz şeylerin birebir aynısını yaşadım. Şikayetvar'a şikayet yazana kadar 1-2 hafta mailleştik, aradım falan hep olumsuz şeyler söylüyorlardı hatta bir süre sonra dönüş bile yapmamaya başlamışlardı. Ben de...
  19. Rezanix

Kesinlikle benim de kara listemde ilk sırada İtopya var. Almak istediğim ürünü 1000-2000 TL aşağısında satsalar bile tercih etmem, bir bit yeniği ararım. Garanti konusunda da haklısınız TR de kaliteli servis hizmeti veren markaları tercih etmek en mantıklısı. Sonuçta elektronik ürün sağı solu...
  20. Rezanix

Gerçekten öyle hocam. Benim gözlerde Apex Pro'nun Apex Pro TKL'den daha ucuza satıldığı satıcı (İtopya) gördü. Sorunlu ürünleri elden çıkarmak için ellerinden geleni yapıyorlar, çok vicdansızlar.
Top Bottom