Arama sonuçları: *

1. KojiroHyuga04

Oyunlarda crash yiyorum

Size bu sene üniversite sınavından dolayı sınav bitene kadar Mavi Ekran bakmadığımı ifade etmiştim @A Calik. Neden dikkate almadınız :(
  2. KojiroHyuga04

Öneri S20 vs Note 20 Ultra vs S20 Ultra

Merhaba. Konuya bir güncelleme yapmak istiyorum. Normalde kendim alacakken annem istediğim yeri tutturursam bizzat gidip beraber alacağız söz dedi geçenlerde :) S23 ile nasipse yola devam edeceğim. Üniversite sınavından sonra değiştirmiş olurum mu8htemelen. Dün Bandırma MediaMarkt'a gittim ve...
  3. KojiroHyuga04

Oyunlarda crash yiyorum

Merhaba. İlah değilim ama elimden yine bir şeylerin geldiği doğrudur. Yardımcı olmak isterim ancak üniversite sınavına kadar artık Mavi Ekran bakmayacağım. Şu an içinde olduğumuz günler açıkçası çok kritik. Ve bu pazar günü bir de MSÜ sınavına girmek zorundayım. Başka bir arkadaş size yardımcı...
  4. KojiroHyuga04

Valla hocam gönlümden Note 20 Ultra geçiyor açıkçası. Ama ses kalitesi nasıl bilemiyorum. Geçen sene özel ders aldığım hocamda vardı memnunum diyordu kadın. Ama ekranını kırmıştı aldığı ilk sene :( Bir kere canlı olarak görme fırsatım oldu bu cihazı.
  5. KojiroHyuga04

Ablamda -halamın kızı- S10+ var hocam ona hep hayrandım zaten. Sırf o cihaza hayran olduğum için S10 serisine geçmiştim S10e alalarak. Ama kız kardeşimin cihaz rahmetli olunca ona verdim gidip dolandırıcı insanlardan almak yerine gitsin benden alsın diyerekten. Yaza doğru işte önmüzdeki 3 büyük...
  6. KojiroHyuga04

Hocam S20 Ultra'nın ciddi kamera sorunları olduğunu okumuştum. Hala daha o sorunlar devam ediyor mudur bilmiyorum. Maks bu kadar bütçe var. Daha fazlasına çıkamam çünkü 2500TL gibi bir ek parayı laptopun bataryasını değiştirmek için kullanacağım. Üniversitede de 6 yıldır kullandığım laptopumu...
  7. KojiroHyuga04

Merhaba. Yaza şu an kullandığım S9+ cihazımı değiştirmeyi planlıyorum. Çünkü ekranı kırdığım zaman panel maliyeti telefondan daha pahalı olacak. A3 2017 kullanırken de aynı sorunla karşı karşıya kaldığım için o vakitlerde satıp Note 8 Pro almıştım. Halihazırda listede 3 cihaz var. S20'de...
  8. KojiroHyuga04

Mavi Ekran Hataları!

Sınav senesine girdiğim için bugünden itibaren forumlara girmeyi bıraktım. @Umut Nas hocamı en azından etiketleyeyim, o yardımcı olacaktır diye düşünüyorum.
  9. KojiroHyuga04

İphone 12 mini alınır mı

Babam kullanıyor. Kendisi cihazından açıkçası memnun. 11.000 liraya sıfır almıştı, o zamandan beridir de aktif kullanıyor. Donma kasma gibi problemler yok. Sadece işlemci ısındığında ekranda ısının bir noktada görünmesinden şikayetçi ki o da muhtemelen telefonun ana kartının tasarımından...
  10. KojiroHyuga04

Mavi Ekran nvlddmkm.sys hatası veriyor

Kusura bakmayın okulda olduğum için buraya bakmadım. NVIDIA ekran kartına OC ya da Undervolt gibi işlemler yaptıysanız bu işlemleri kaldırın. Eğer hiçbir ek işlem yapılmadıysa NVIDIA ekran kartı sürücüsünü DDU ile kaldırıp kurmayı deneyin...
  11. KojiroHyuga04

İphone X in rakibi nedir

Çıktığı seneki rakibini söyleyeyim istedim. S8 Plus modeli çıktığı yılki rakibiydi.
  12. KojiroHyuga04

Çözüldü✓ Windows 10 Driver kurulumu

Teşekkür ederim hocam. Yerinde rahat uyusun.
  13. KojiroHyuga04

Ne alaka anlamadım. Zaten yardımcı oluyordum ben özelden ama işi yaparken teyzemin vefat haberini aldım ve bırakmak zorunda kaldım. Bilmediğiniz olaya böyle yorum yapmayın. @HmzaY
  14. KojiroHyuga04

Akrabamın hastalık durumu girmeseydi araya, daha verimli yardımcı olurdum size. Çözüldüğüne sevindim açıkçası, yarımyamalak kalıyordu hep. Hakkınızı yeniden helal edin bu arada. Dün toprağa verdik ayrıca.
  15. KojiroHyuga04

Mavi Ekran Valorant mavi ekran verdiriyor lütfen oku

https://forum.donanimarsivi.com/konu/rehber-minidump-dosyalarini-paylasmak.132448/ , Valorant'ın kendisi de olabilir, donanımsal arıza da. Bunu tespit etmek için oluştuysa Dump dosyasına ihtiyacım var.
  16. KojiroHyuga04

Mavi Ekran wifi adaptörü veya wifi kartı önerisi lazım

https://forum.donanimarsivi.com/konu/rehber-minidump-dosyalarini-paylasmak.132448/ Rehbere göre dosyaları paylaşın bir bakalım. Eğer yapılacak işlemlere rağmen düzelmezse bütçeye göre bir Wi-Fi adaptörü önerisi yaparım.
  17. KojiroHyuga04

Mavi Ekran wifi adaptörü veya wifi kartı önerisi lazım

@MestanMuraT Mavi Ekran sorunu için yardımcı olmak isterim öncelikli olarak. Adaptör önerisi de yaparım ama dediğim gibi Mavi Ekran sorunu varsa onu çözmeye çalışmayı öncelik edinirim.
  18. KojiroHyuga04

Mavi Ekran Mavi ekran alıyorum driver

Konuya bakın, anlarsınız diye düşünüyorum. Yapamazsanız yarın bağlanır yaparım Teamviewer üzerinden.
  19. KojiroHyuga04

Mavi Ekran Mavi ekran alıyorum driver

Kayıt Defteri Düzenleyicisi yani regedit'e yazacaksınız. Hocamın belirttiği konumları bulup tek tek yazın.
  20. KojiroHyuga04

Mavi ekran alıyorum !!

Tamamdır hocam.
Top Bottom