Arama sonuçları: *

1. ThorZap

eFootball 2024 PC Arkadaş maçı oda bulunamadı hatası

teşekkürler
  2. ThorZap

eFootball 2024 PC Arkadaş maçı oda bulunamadı hatası

eFootball 2024 arkadaşımla arkadaş maçı gircez ama oda bulunamadı hatası alıyoruz birimiz Steam birimiz Microsoft Stroden inme acaba sorun bunda mı güncelleme sürümümüz 3.3.0
  3. ThorZap

Bu Krampon alınır mı? (Yorumlarınıza göre alıcam hemen şuan)

çok saçma bi bakış açısı her zaman orjineller sağlık için en öndedir
  4. ThorZap

n11den krampon alınır mı

link atarsanız bizde bakalım hocam
  5. ThorZap

1000TL Krampon Öneri

1000tl max verebileceğim param var ama ne kadar az harcarsam benim için o kadar iyi olur https://www.a101.com.tr/giyim-aksesuar/adidas-gw8507-erkek-halisaha-ayakkabisi-yesil/ https://www.ayakkabidunyasi.com.tr/puma-rapido-iii-fg-ag-siyah-erkek-hali-saha-ayakkabisi-10657202-220210657202 öneriler...
  6. ThorZap

Yd telefon nasil kullanilir

4 ay kullanabilirsiniz
  7. ThorZap

Teknosa Yenilenmiş iPhone XR

hayatımda hiç iPhone kullanmadım bir android insanıyım iphoneye geçmem sıkıntı olur mu yoksa samsung gibi alternatiflerde devam mı edeyim
  8. ThorZap

XR işlemci ve performans kısmında öne çıkıyor ama
  9. ThorZap

Teknosadan gördüğüm ve bütçemin yettiği iPhone XR modelini almayı düşünüyorum. https://www.teknosa.com/yenilenmis-iphone-xr-64-gb-kirmizi-cep-telefonu-1-yil-garantili-b-kalite-p-790180624 Yenilenmiş olması ve B kalite olması kafamı karıştırdı sizce A33 gibi tercihler mi yapsam XR mı alsam?
  10. ThorZap

10000TL Laptop önerisi

Arkadaşlar 10.000-12.000 TL civarı bir laptop önerebilir misiniz? CS:GO gibi oyunları sıkıntısız oynatabilecek bir laptop olsun teşekkürler.
  11. ThorZap

Bisikletime Kelebek vites Takacağım

iyice bir bakım yaptırıcam bisiklete sorunlar belli olur
  12. ThorZap

hocam vites atıyorum sonra geri düşüyor eski haline bende kelebek vitese geçeyim dedim
  13. ThorZap

Bu 2 kasa arasında kaldım...

2. kasa soğutma açısında 1.yi sollar geçer
  14. ThorZap

shimano bulmak çok zor 1665730249 Bisikletin üzerinde şu viteslerden var shimano marka sanırsam
  15. ThorZap

ona bakarım cevap için teşekkürler
  16. ThorZap

Elimde Bisan marka bi bisiklet var eski model ona şu kelebek viteslerden takmayı düşünüyorum ama uyumlu olur mu emin değilim...
  17. ThorZap

Formatta disk bolme nasıl yapılır

2 diskim var biri ssd biri m2 ssd ben m2 ye kurmak istiyorum ve disk ayarında m2 nin tamamını windows için kullandım nasıl yapmam lazımdı 1660992765 Format atarken
  18. ThorZap

Bianchi Pegasus Bisiklet 700TL'ye Alınır Mı?

Buna dikkat ederim yarın buraya yazarım yeniden
  19. ThorZap

Youtube Kanalım İçin Yaptırdığım Müziği Değerlendirir Misiniz?

"Tilki Net Bizde her şey Net" kısmı başta çok uzatılmış onun dışında başka sorun görmedim. 1652118870 Birde ekleyeyim Şarkının %40 ı Üstte Söylediğim Cümleden oluşuyor :)
  20. ThorZap

Bianchi Pegasus Bisiklet 700TL'ye Alınır Mı?

Teşekkür ederim (y) 1652118631 Zamanı derklen yıllar 2010 mu?
Top Bottom