Arama sonuçları: *

1. U

Kasadan cızırtı sesi

Merhaba bilgisayarı yaklaşık 1 hafta önce aldım ve bugün oyun oynarken cızırtı sesi farkettim.Bilgisayarı normal kullanırken hiçbir ses yok gayet normal fakat oyuna girince cızırtı sesi geliyor çok duyulmuyor sadece kasaya kulagını dayarsan duyuluyor.Oyun oynarken 200 fps aldıgımda cızırtı sesi...
  2. U

Yardım Duyduğum Ses Coil Whine mıdır?

Yani açıkçası ses kulaklık taktığım için fazla gelmiyor zaten kasadanda duyulmuyor kulağımı koyunca duyabilirim öneriniz için teşekkürler
  3. U

sağolun teşekkürler. İçimde ki kuşku azaldı zaten de FPS'i 60'a sabitleyince ve alt tab atınca sorun düzeliyordu coil whine da da böyleymiş galiba forumda yazılanlara göre.
  4. U

Yorumunuz için teşekkürler de dediğim gibi bu ses bir gidiyor bir geliyor yoksa normal cw de de mi böyle oluyor
  5. U

ses coil whine da ki gibi aynı ses fakat bunda ses bir geliyor susuyor sonra geri geliyor
  6. U

Merhaba, ben yaklaşık 5 gün önce bir bilgisayar çıktım ve kasadan cızırtı sesi gelmeye başladı. Örnek veriyorum valorant da lobi de ses hiç yokken oyuna girince cızırtı sesi oluyor ve sonra bitiyor fakat birkaç dakika sonra cızırtı sesi gene başlıyor acaba bu Coil Whine mıdır yoksa başka sorun...
  7. U

Yardım Yeni kasada eski monitor kullanma

Son bir soru daha sorucağım bahsettiğiniz dönüştürücünün ismi nedir?Ben biraz baktımda HDMI-VGA olarak gördüm ismi bu mudur acaba?
  8. U

Anladım, dönüştürücüleri nereden alabilirim? Mediamarkt ya da Vatanda satılıyor mu?
  9. U

Merhaba, siteye bugün kayıt oldum yanlış yere konu açtıydam affola. Bugün itibariyle yeni bir hazır sistem aldım fakat bütçem yetmediği için monitör alamadım.Evimde eski bir monitör olduğu için monitör alma gereği duymadım 1 ay gibi süreçte eski monitörümü kullanıp yenisini de daha sonra...
Top Bottom