hocam kardeşimin sistem bu arada benim değil ben az önce yardıma gittim,öncesinde sabah bana boot hatası verdiğini söyledi ve her zaman veriyor bu arada o da her zaman yaptığı gibi yapmış ama şuan açılmıyor
Kasayı açtım ramleri çıkarttım taktım olmadı,ekran kartını çıkarttım taktım olmadı.Monitörü test ettim olmadı başka monitörde de denedim olmadı.Ekran gelmediği için BIOS'a da giremiyorum
Şuan türknet kullanıcsıydım ve yılbaşında da zam gelmeden 1 yıl peşin ödedim.Ancak şimdi ilçe içinde farklı bir eve taşınıyorum.Taşındığım yerde altyapı yok gözüküyor türknnetin sitesinde.Ancak hemen karşı binada internet var.Ne yapabilirim
Ultimate team oynuyordum bir anda maçtan attı zaten öncesinde de yavaş açıldı şimdi PlayStation Networke baglanamiyorum internete bağlıyım bir sorun yok hem telefondan hem bilgisayardan kullanıyorum sizde de benzer durumlar yaşandı mı bugün
Sporda spordan sonra yürürken,koşularda falan kullanacağım
Şarj konusunda bir önceki kulaklığımda çok sorun yaşıyordum bunda öyle bir şey olsun istemiyorum
Bir de dışarıdan çok duyulsun istemiyorum
internetten nereden yani hangi siteden ve hangi satıcıdan aldığınız önemlidir.Konsol satıcılarına ben pek güvenmiyorum açıkçası ama eğer ben gidip görüp alacağım diyorsan mediamarkt vatan a gidip alabilirsin
Merhaba ilk olarak cdli almanı öneririm aralarında pek bir fiyat farkı yok ve bu fiyat farkını verip cdli oyun oynayabilir koleksiyon yapabilirsin takas vs yapabilirsin.Sıfır alacaksan dikkat etmen gereken önemli iki husus var birincisi garantisi ikincisi cfi kodu.ikinci el alacaksan orada daha...