Arama sonuçları: *

1. M

Lenovo IP Gaming 3 nasıldır?

Tamamdır teşekkürler
  2. M

Öneriniz için teşekkürler. Peki benim sorumun cevabı varmı?
  3. M

Arkadaşlar selam. Bu laptopu almayı düşünüyorum nasıldır? Beni götürür mü bu fiyat bandın da. WUXGA olması sıkıntı yaratır mı ben alınca 16:10'dan 16:9 yapabilir miyim ? yaparsam boşluklar vs olur mu 1920x1200 değil de 1920x1080 kullanmak istiyorum yani. Kullanan arkadaşlar varsa yazarsa...
  4. M

Laptop aldıktan sonra gelen iade mi etsem hissi :(

Eyvallah kanka çok sağol inşallah çözersin sorunu
  5. M

Laptop aldıktan sonra gelen iade mi etsem hissi :(

Hocam konuyla alakasız ama laptop nasıl ısınma sorunu vs varmı bende Lenovo almayı düşünüyorumda
  6. M

MSI NB GF63 THIN 11UD-615XTR nasıldır ?

Tamamdır sağolun.
  7. M

Benim attığım 165hz senin attığın 120hz kanka hangisi daha iyidir
  8. M

Lenovoyu da düşünüyorum ama hiç kullanmadım bir sorunu varmıdır kronik vs. https://ty.gl/cc8cxazgjr Max 16gb ram diyor ileride sorun çıkartır mı
  9. M

Herkese selam. MSI GF63 almayı düşünüyorum ama aklıma takılan bir soru var. Laptop da tek fan varmış bu çok fazla sorun teşkil eder mi? 80-85 derecelerde oyun oynarsam klavye ye dokunulmaz hale gelebirmi sıcaklık. Kullanan arkadaşlar varsa yazabilir mi Ürün linki: MSI NB GF63 Thin 11UD-615xtr...
  10. M

A6 6400k sistemde oyun içi GPU kullanımı bir anda %0 oluyor

Selamlar arkadaşlar. öncesinde bir konu açmıştım lol fps ile alakalı. https://forum.donanimarsivi.com/konu/lol-bazi-maclarda-fps-sorunu.524227/#post-5152592 Bugün MSI Afterburner ile GPU kullanımlarıma vs baktım ve anlamadığım şekilde GPU kullanımım %100 iken %0'a düşüyor birden. Bu normal mi...
  11. M

lol bazı maçlarda fps sorunu

arkadaşlar yardım edebilicek varmı ? genelde 50fps kilitleniyor gibi duruyor 50fps lerde geziyor hep.
  12. M

CPUID HWMonitor ile baktığımda 69.6 dereceyi gördüm.
  13. M

Selam arkadaşlar. Direkt konuya gireceğim. LoL oyununda bazı Mac'lar oyun başı 110 FPS'lerde başlıyorum laneye gidince 70-80 FPS'ler devam ediyorum FPS'in yükselmesi için Client'i kapatıyorum oyun bitince Client hemen açılıyor ama bazen girdiğimde 80 lerde baslayip laneye gidince 50'lerde...
  14. M

lol bazı maçlarda düşük fps

evet haklısınız tabi. ama benim sorunum maçtan maça değişiyor bi bakıyorum 50fps bi bakıyorum başka bi maç 80fps.
  15. M

ben en düşük ayarlardayım dk 40 lardan sonra iyicene düşüyor. tabi sizikide kötüymüş.
  16. M

Selam arkadaşlar. Direkt konuya gireceğim. LoL oyununda bazı Maç'lar oyun başı 110 FPS'lerde başlıyorum laneye gidince 70-80 FPS'ler devam ediyorum FPS'in yükselmesi içini istemciyi kapatıyorum oyun bitince istemci hemen açılıyor ama bazen girdiğimde 80 fps lerde baslayip laneye gidince...
  17. M

Valorant vanguard hatası

malesef düzelmiyor 1648317617 sadece arkadaşın dediği gibimi yaptınız hocam ?
  18. M

Valorant vanguard hatası

denedim hocam fayda etmedi ne yapcağım ben deliricem oyunu oynayamıyorum
  19. M

Valorant vanguard hatası

malesef olmadı. lolü açınca vgc de açılıyor yani riot clienti bu neden oluyor oyun yazılımları karışmış olabilirmi ?
  20. M

Valorant vanguard hatası

geç cevapladım kusura bakmayın. windows 10
Geri