Arama sonuçları: *

• Users: livai
  • Order by date
  1. livai

modeller geç yükleniyor

6 çekirdekli bir işlemcim var 1600002115 adam akıllı oyun oynayamıyorum çok kötü gözüküyor tüm oyunlarda yapıyor bunu :(
  2. livai

modeller geç yükleniyor

düşüktede aynı ayarlarla alakalı değil
  3. livai

modeller geç yükleniyor

mesela burada gölgeler çok kötü gözüküyor
  4. livai

modeller geç yükleniyor

arkadaşlarımda da 8 ram var fakat gta 5 te böyle bir sorun yaşamıyorlar bir tek bende oluyor
  5. livai

modeller geç yükleniyor

8 gb ram var
  6. livai

modeller geç yükleniyor

ssd
  7. livai

modeller geç yükleniyor

yeni bir bilgisayar aldım ve gta 5 nfs heat gibi oyunlar oynadım mesela gta 5 te yolda araba sürerken diğer arabalar bir anda önümde beliriyor köşeler çok kötü göüküyor yüksek grafiklerde olmama rağmen gölgeler çok kötü sanki titriyor gibi gözüküyor ne yapmalıyım
  8. livai

Yardım Mouse takılma sorunu

sanırım :D
  9. livai

2 senedir kullanıyorum yüksek ihtimalle mousepadden kaynaklı teşekkür ederim cevap için
  10. livai

Rampage SMX-R63 Glory isimli fareyi aldım fakat fareyi hareket ettirmek istediğimde takılarak gidiyordu mousepad kullanmadığım zaman normal bir şekilde çalışıyor sensörde bir sıkıntı olduğunu düşünüyorum bunu bir şekilde çözebilirmiyim mousepadimin renkleri soluk ve koyu acaba bununla bir ilgisi...
  11. livai

Sanal Surround ve Stereo arasındaki fark

Doğru söylüyorsunuz fakat ben para biriktirsem bile 300-500 tl gibi bir fiyata kulaklık alamam sizce bu fiyatlarda ne almalıyım
  12. livai

Sanal Surround ve Stereo arasındaki fark

https://www.teknosa.com/preo-my-game-gaming-kulaklik-mg12-p-125085055?gclid=CjwKCAjwtqj2BRBYEiwAqfzur30YZl4O6TdgclcMX_kHy3DoNUityll6KBYRXp1WpKvsJns-PAvwdRoCUbcQAvD_BwE&gclsrc=aw.ds beyler bu kulaklık stereo bir kulaklık fakat internette 130 tl ye 7.1 sanal surround kulaklıklar var sanal surround...
  13. livai

Öneri 100-160 TL arası kulaklık tavsiyesi

teşekkür ederim gaming gecesine bakacağım
  14. livai

119 tl ye çok iyi almışsın o zaman bende görmüştüm o kulaklığı fakat alamamıştım şimdi baktığımda o kulaklık 269 tl
  15. livai

doların düşeceğini düşünmüyorum yıllardır bekliyorum artmaya devam ediyor
  16. livai

Bayram harçlıklarımla beraber bir kulaklık almak istiyorum bu kulaklıklara baktım hoşuma gitti daha iyisi varmıdır, alınır mı?...
  17. livai

Yardım gta social club hatası

gta 5 ücretsiz oldu uzun süredir indiriyordum indirme bitti ve social cluba girdiğimde reCAPTCHA try again later hatası veriyordu az önce böyle bir hata almıyordum şimdi oldu lütfen yardım edin social club sildim yükledim fakat olmuyor arkdaşlarım girdi ben hala giremedim 1589551014 lütfen...
  18. livai

Vatan OEM hazır sistem alınır mı?

Haklısınız fiyatı çok iyi teşekkür ederim
  19. livai

Vatan OEM hazır sistem alınır mı?

Teşekkür ederim içimi rahatlattınız :D
Geri