Arama sonuçları: *

1. İ

Çözüldü✓ B450m s2h anakart m2ssd uyumluluğu

Arkadaşlar sistemime m2 ssd takmayı düşünüyorum da çok anlamadığımdan sormak istedim ana kartım m2 ssd destekliyor mu destekliyor ise ekteki ssd uygun mudur ? R7 5700x RTX 3060Tİ B450m S2H xpg 3000mhz 16GB ram 550W corsair 80+ PSU...
  2. İ

Yardım Steam düşük indirme hızı

Daha önce turknet kullanırken sürekli sabit olarak 12-13mbps alırdım. Ancak superonline geçtiğimden beri sabit bir hız görmedim. 1000mbps kulağa çok hoş geliyor ama hiç verimli bir şekilde kullanamadım.
  3. İ

Hocam hepsini denedim. Superonlinea ilk geçtiğim gün 50-60mbps indiriyordu steamden yani diskin kapasitesi kadar ama şimdi 1-2mbps arası gidip geliyor. Sunucu değiştim durum yine aynı
  4. İ

Ayarlarda herhangi bir limit bulunmuyor ve sunucu istanbul olarak seçili
  5. İ

Speedtest hız testi görseldeki gibi 800-900mbps ama gördüğünüz gibi steam üzerinde indirme hızı bu şekilde çok düşük. Bir hafta önce superonline’a geçiş yaptım ama steam üzerinde indirm hızı hep bu şekilde çok düşük. Sebebi ne olabilir sorun neyden kaynaklı olabilir bilgisi olam yardımcı...
  6. İ

Çözüldü✓ RTX 3060Tİ düşük performans ve gpu kullanımı

Ryzen 5 5600 mü yoksa 5600x'mi tavsiye edersiniz ? Anakart Gigabayte B450m S2H bu arada
  7. İ

Bu sistem için hangi işlemciyi önerirsiniz peki ?
  8. İ

İşlemci kullanımı %95-100 arası sürekli ve en yüksek ayarlarda bu değerleri alıyorum
  9. İ

Darboğaz olup olmadığını tam olarak nerden anlayabilirim ?
  10. İ

Bir süre önce rx 5600xt olan ekran kartımı RTX 3060Tİ ile değiştirdim ve açıkçası performans umduğum gibi olmadı. Bir çok oyunda düşük performans yaşıyorum. Örneğin Battlefield 5 oynarken rx 5600xt ile daha fazla fps alıyordum. Ayrıca rtx 3060ti ile bf 5 dahil bir çok oyunda düşük gpu kullanımı...
  11. İ

Yardım İşlemci upgrade için yardım lütfen

aynen ya ddr5 geçmek çok daha masraflı olur. cevap için tekrardan çok teşekkür ederim
  12. İ

Hocam peki bu sisteme ana kartı da dahil etmek istesem yani hem işlemci hem de ana kartı yükseltmek istesem hangi ana kart ve işlemciyi önerirdiniz RTX 3060Tİ için ?
  13. İ

hepiniz r5 5600 önermişsiniz. Hepiniz aynı işlemciyi önerdiğinize göre vardır bir bildiğiniz deyip alıyorum o zaman. Şimdiden bi ho alırım o zaman cevap veren herkese tekrardan teşekkür ediyorum elinize sağlık 1755097717 tamamdır çok teşekkürler. güncelledikten sonra takarım o halde işlemciyi
  14. İ

Arkadaşlar merhaba yakın zamanda rx 5600XT olan eski ekran kartımı RTX 3060Tİ'a yükselttim. Güncel olarak kullandığım işlemcim Ryzen 5 3500x ve işlemcimi yükseltmek istiyorum. Sistem bileşenlerini aşağıya yazıyorum bu sisteme göre tavsiye edebileceğiniz işlemci var mı acaba ? Ana kart ...
  15. İ

Çözüldü✓ MSİ afterburner ayarları uygulamayı kapatınca çalışmıyor

Arkadaşlar msi afterburner üzerinden fan ayarlarını bu sıcaklarda kart daha serin çalışsın diye özelleştirdim. Ancak afterburner kapalıyken bu ayarlar çalışmıyor Apply at startup ayarını da bu şekilde açtım ama dediğim gibi uygulama kapalıyken özelleştirdiğim fan ayarları çalışmıyor sebebi ne...
  16. İ

Çözüldü✓ İkinci el RTX 3060Tİ furmark test sonuçları nasıl sizce ?

İkinci el 3060ti aldım ve 10 dakikalık furmark testi sonuçları bu şekilde. Kasanın üst kısmında bulunan iki fan yeri sıvı soğutmadan dolayı kapalı ve kasanın hava sirkülasyonu çok iyi sayılmaz test sonuçları bu şekilde sizce normal mi yoksa fazla mı ısınıyor ?
  17. İ

Çözüldü✓ Ikinci el rtx 3060ti

konuya eklemiş olduğum furmark testi görüntüsünde en aşağıda 200w yazıyor bahsettiğiniz değer bu değil mi ?
  18. İ

gidip elden almıştım ekran kartını adamdan. sistemden beraber çıkardık bu bahsettiğin voltaj değerini nerden görebilirim acaba ?
  19. İ

ekran kartı boşta 38-39 olarak çalışıyor ama furmark testinde bu şekilde absürt sıcaklıklara ulaşıyor sebebi ne olabilir arkadaşlar help pls
  20. İ

bütçem ve sistemim ancak bunu karşılıyordu ondan dolayı bunu aldım hocam 1753102857 hocam ayrıca benim psu 550w onunla ilgili bir durum olabilir mi acaba ?
Geri