Arama sonuçları: *

1. Y

($) Dolar, (€) Euro'nun önüne geçti !

Bir şey olmaz elhamdülillah Allahımız var bizim
  2. Y

Bu alacağım pc iyi mi?

Amd ye pek aşina değilim ama herhalde oyun kısmında amd intelden daha güçlü sanırım
  3. Y

Bu alacağım pc iyi mi?

Ben şimdi sistem toplamasıyla uğraşamam he velev ki benim için şöyle 20 bin tl yi aşmayan bir toplama sistem yaparım diyor isen alırım abi.
  4. Y

Bu alacağım pc iyi mi?

Oyun için iyi mi bu kasa?
  5. Y

Bu alacağım pc iyi mi?

Abi ben full oyun odaklı gideceğim bu kasa oyun için biçilmiş kaftan mı?
  6. Y

Bu alacağım pc iyi mi?

https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-he-6-intel-core-i5-12400f-16gb-480gb-nvme-m2-ssd-rx6700xt-oyun-bilgisayari-p-43919 Sizce baylar.
  7. Y

Mavi Ekran Pc mavi ekran hatası

İşletim sistemim windows 11 Faceit te cs go ya ne zaman bir maça girmeye kalkışsam şu hatayı alıyorum "your pc ran into a problem" ve dosya ismi de tm.sys ne yapmalıyım?
  8. Y

Logitech G305 için pil şarj aleti önerisi

G305 İçin pil şarj aleti önerir misiniz
  9. Y

Bu kulaklığı almalı mıyım

Model ismi hatırlamıyorum düz 7.1 kulaklık işte 200 liraya almıştık
  10. Y

Rampage 1624377199 Corsair hs60 haptic
  11. Y

Arkadaşlar benim 7.1 kulaklığım zaten var benim sorum donanim arşivinin bir videosunda corsair in titreşimli stereo kulaklığı varda ben r6 oynuyorum sizce o kulaklık bana o oyunda daha mı avantaj sağlar mı yoksa mevcut kulaklığımla devam mı etmeliyim
  12. Y

Gamepad önerisi (pc) (Çözüldü)

Gerek yok istediğim gamepad i bulup aldım ama bir gün ps5 kolu alcağım kesin
  13. Y

Küçük görmüyorum neyse zaten f310 aldım ve internette gördüğüm kadar çakma değilmiş bordo renkli çok karizmatik bir gamepad ti f710 da öyle ama piliyle uğraşmak istemeyip f310 aldım 1623341686 Görüntüsü oyuncak gibi görünüyordu internette ama öyle değilmiş
  14. Y

Logitech F710 mu yoksa Xbox 360 mı ?

Kararsız kaldım hayatımda hiç elime gamepad sürmedim ama Logitech ide severim Dark Souls gibi oyunlar oynayacağım FPS gibi oyunlar oynamayacağım veya pes gibi futbol oyunları.
  15. Y

İnceleme Rampage SG-R 218

Ben Dark souls gibi oyunlar oynayacağımda f310 la bu gamepad arasında kaldım hangisini almalıyım ?
  16. Y

gerek duymadım ve keşke belirtseydim f710 çakma gibi duruyo 300 lira ney 😄😄
  17. Y

Ben Dark Souls gibi oyunlar oynayacağımda hangi gamepad i almalıyım.
Top Bottom