Arama sonuçları: *

• Users: amida
  • Order by date
  1. A

%100 disk sorununa bir türlü çözüm bulamıyorum?

windows 10 kullanıyorum. problemi yaşayanlar da genellikle win10 kullanıyormuş ancak bir tek çözüm bende işe yaramıyor galiba
  2. A

%100 disk sorununa bir türlü çözüm bulamıyorum?

merhabalar öncelikle tekrardan. bir kaç gündür disk 100 sorunuyla karşılaşıyorum ve oyunlarda fps drop sorununu yaratıyor, yaşayanlar bilir. bir kaç tane video izledim youtube dan, hizmetlerden bir kaç hizmeti kapattırıyorlardı, dedikleri gibi de yaptım ancak hala disk 3-5 arasında gezerken...
  3. A

Yardım DDR4 4gb ramim var, sizce sanal belleği kapatmalı mıyım?

teşekkürler, yeni ram alacağım
  4. A

Yardım DDR4 4gb ramim var, sizce sanal belleği kapatmalı mıyım?

selamlar öncelikle, benim bir laptopum var ve valorant oynuyorum. oyunda 60fps sabit alabiliyorum ancak çok fazla drop var. bende bunun acaba sanal bellek yüzünden mi yaşandığını düşünüyorum(ssdim yok) . laptopun genel özellikleri; DDR4 4GB RAM GeForce gt920mx şimdiden teşekkürler. 1619282146...
  5. A

bilgisayarı Unmute yapamıyorum :(

Yanlışlıkla bir tuşa basarak heralde bilgisayarımı mutelemiş bulundum ve f4 tuşu normalde mute atıp açma idi. fakat şuanda ne kadar f4 e bassam da sürekli mutelenmiş halini gösteriyor. buna bir çözüm var mıdır? lütfen yardımcı olur musunuz? Laptop'un modeli : Lenovo. Şimdiden hepinize...
  6. A

Fn + F4 kombinasyonu ne işe yarar?

Öncelikle merhabalar hepinize! yanlışlıkla fn+f4 basmış olabilirim. bunu nasıl geri alabilirim ? lütfen yardımcı olur musunuz mümküne en kısa vakitte.
Top Bottom