Arama sonuçları: *

1. Meliordie

4500 TL'ye GT 1030 İçin Sistem Önerisi

Bende R3 2200g b450m-s2h v2 anakart 2*4gb Kingston HyperX predator ram MSI mag force 100m kasa(+3 fan ilaveli) 120gb adata su650 SSD 500gb 7200rpm HDD 500w Asus PSU Var Fiyatı 3100tl hazır kurulu sistem. düşünürseniz yardımcı olurum.
  2. Meliordie

james donkeymi rampage x titanmı ???

https://ty.gl/lvpzrpyfra bu iyidir.
  3. Meliordie

W11 Karşılanamıyor Hatası

Üzme kendini brom, devam et win10 ile, Bir işletim sistemini çıkar çıkmaz kurmak zorunda değilsin zaten birçok hatalar ile karşılacaksın kobay olmaya değer mi? Win 10 mis gibi.
  4. Meliordie

GTX 1050ti oc mu R9 290 mı?

Bu iki kart arasında kalsam kas gücü bakımından AMD seçerdim, 1050ti genel olarak güç tüketimi, stabilite ve watt başına performans olarak daha iyi. Kısaca FPS senin için kıstas ise R9 290, Az güç tüketsin dersen 1050 ti
  5. Meliordie

Laptop’um darboğaz mı yapıyor

Hiçbir üretici işlemciden daha yüksek bir Erkan kartı konfigürasyonu yapmaz.
  6. Meliordie

Laptop’um darboğaz mı yapıyor

Ekran kartın frekans kısıyor yanıp kül olmaması için 89 derece işlemci 88 derece var ise garantiye yolla yok ise işinin ehli birine ver açsın temizlesin cihazı kaliteli termal macun uygulasın, laptop soğutucu da kullan oyun oynarken.
  7. Meliordie

Yardım Sizce Hangisi Daha İyi?

Para var huzur var konfor var olayın özeti bu, bir de uçan tenekelerle türk gençlerimizin trafikte yaptıkları var ölümle dans etmeyi geçtim trafikte başka sürücülerin yayaların da canına kast ediyorlar, driftler mi dersin takip mesafesini korumamak mı dersin dar alanda makas atmalar, virajlara...
  8. Meliordie

Bu fiyata nasıl sizce?

Adımları baştan sona takip etmeniz gerekir, burada amaç aynı performansı koruyarak, inebildiğimiz en alt voltaja inmek bunun karşılığında da daha serin çalışan bir işlemci elde etmek.
  9. Meliordie

1500tl monitor oneri

Kesinlikle Asus modellere bakın, bütçeyi aşarsan tuf modeli al arkadaşımızın dediği gibi. 1623625848 Evet doğru.
  10. Meliordie

1500tl monitor oneri

https://www.epey.com/monitor/dell-s2422hg.html va panel istersen bunu al, IPS istersen bunu al. https://www.epey.com/monitor/asus-vp249qgr.html
  11. Meliordie

Bu fiyata nasıl sizce?

Ben bir rehber hazırlamıştım, gigabayte marka anakart için sizde de ayarlar hemen hemen yakın olur bilmediğinizi araştırırsınız. Buyrun link; https://forum.donanimarsivi.com/konu/ryzen-undervolt-rehberi.359522/
  12. Meliordie

Dikkatli olun hocam yine, kul yapımı sonuçta.. Bir adet canımız var.
  13. Meliordie

BMW Türkiye'de şişirilmiş marka, Almanya'nın Tofaş'ı gibi düşün, Mercedes veya Audi öneririm ben olsam audiye bakardım Jason Statham abimiz gibi. 1623623571 Volvo dünyanın en güvenli araba markası.
  14. Meliordie

yeni konrolcü ve fan almak istiyorum

Evet edebilirsiniz.
  15. Meliordie

Bu fiyata nasıl sizce?

Çok güzel fiyat iyi gibi ileride sıvı soğutma yükseltmesi yapmanızı öneririm kasanın önü mesh yapıda değil, 3600 gücüyle orantılı olarak ısınan bir işlemci, ayrıca o işlemciye undervolt şart.
  16. Meliordie

yeni konrolcü ve fan almak istiyorum

fan seçerken Pwm(4pin) uyumlu olmasına, cfm değerine özen gösterin. Kontrolcü olarak alfais'in 10lu ürününü tavsiye ederim.
  17. Meliordie

X4 860K+RX 560 Sistem Control Oyununda Düşük FPS Veriyor

Fps'in yükseği Frametim'in düşüğü makbul.
  18. Meliordie

nick öneriblir misiniz

Labisictrin (alman İlaç markası)
  19. Meliordie

X4 860K+RX 560 Sistem Control Oyununda Düşük FPS Veriyor

Frametime kısmına baktınız sanırım.
  20. Meliordie

m.2 ssdnin full dolu olması sorun olur mu

Ssd'lerden tam verim almak için mutlaka format atarken asgari 10gb boş, "Ayrılmamış alan" bırakılması gerekir, onun dışında benim sistemimde şuanda boş 7gb kaldı bir performans kaybı oluşmadı.
Top Bottom