Arama sonuçları: *

1. D

HDMI'dan 120hz çıkış alınır mı?

Acer AN515-44-R69Y 4800h işlemcili modelini kullanıyorum. Sadece hdmı çıkışı bulunmakta, acaba 144 hz monitör bağlarsam 120 hz çıkış alabilir miyim?
  2. D

Bu Kablo ve Marka İyi Mi?

Hiç o amaçla kullanmadığım için pek bir bilgim yok ama bir sıkıntı çıkmaz.
  3. D

Bu Kablo ve Marka İyi Mi?

Bu marka gerçekten şarj aleti ve şarj kablosu konusunda çok kalitelidir ben de kullandım uzun bir süre alırsan hiçbir sıkıntı çıkmaz. Sadece kablo 2 metre olduğu için biraz yavaş şarj olacaktır.
  4. D

144Hz monitör ile 144FPS mi yoksa sınırsız FPS ile mi oyun oynamaliyim

Vsync açarsan hem görsel yırtılmalara engel olur hem de ekran kartı ve işlemci daha az ısınır ve ayrıca 144hz ekranda 144fps'den fazla alırsan hiçbir şey farketmez 144fps yeterli.
  5. D

Bunların fiyatları normal mi?

İkiside ikinci el olduğu için normal. Hatta 1070'in fiyatı 300 lira falan fazla gibi.
  6. D

Cooler Master CH321 vs Corsair HS35 STEREO

1. attığın HS35 ünlü bir kulaklık ben yakın çevremde kullanan kimseden şikayet duymadım özellikleri sana uyuyorsa alabilirsin. Zaten sana gelen kulaklıkta bir sorun çıkarsa iade edersin. Ama CH321 daha iyi özeliklere sahip, tabii ki de senin tercihin.
  7. D

Şoka gelen klavye alınır mı?

Bazı ucuz klavyelerin usb bağlantı noktası 2 ayda hasar görüyor, internet sitelerindeki yorumlarına bakıp almanı öneririm.
  8. D

Yardım Bilgisayar GG mi oluyor?

Bilgilerini hemen başka bir depolama birimine geçir.
  9. D

SSD mi alayım RAM mi?

Bilgisayarın eskiyse sorun cpu ya da gpu'da olabilir, lol önerilen sistem gereksinimleri 4 gb ram gerekiyor ,ram'in yeterli ama ssd'nin etkisi olacağını sanmıyorum.Yani sorun dediğim gibi cpu ya da gpu'da olabilir.Ama bence ssd'nin faydası olmayacağı için ram al.
  10. D

3 MAYIS SINAVLAR OLUR MU?

Böyle giderse ertelenir
Geri