Arama sonuçları: *

1. S

Hangi dövüş sanatını kullanmalıyım

Boyun kilidine almak, kolu bükmek veya çelme takmak rakibe zarar vermiyor ? Sen izlediğin animelerin okuduğun mangaların çok etkisinde kalmadan bi kick box kursuna yazıl gard almayı öğrensen kâfi
  2. S

Ülkeye Katana sokabilir miyim?

Regülasyonlar izin veriyor olabilir yurt dışında ancak havalimanında bir anda enselenirsen görürsün :D Yurt dışından "antika" olmadığı sürece getiremezsin. Türkiyede üretip satılanlardan alabilirsin
  3. S

Hangi dövüş sanatını kullanmalıyım

Bu kendini savunmak değil, rakibe zarar vermek oluyor. Dövüş sanatına gerek yok kendini korumak için biraz bilek kuvvetin olduğu sürece karşındakinin gırtlağına yeterince hızlı bir chop atmak veya tam safra kesesi ile akciğer arasına sağlam bir yumruk atmak rakibini böğürtmeye yetecektir. Nefes...
  4. S

Parfüm önerisi arıyorum

JPG Le Male Elixir EDP 1739564794 Bütçen biraz daha yukarıda olsaydı bende yedekte tuttuğum le male vardı 200 ml onu sana satardım :D
  5. S

Artık içimde tutamıyorum dayanamıyorum

Eren çoraktan hikayeler serimize hoşgeldiniz @mahşerin pompacısı
  6. S

🔥İndirim Seçili atıştırmalık ve içeceklerde 4 al, 3 öde!

Senin kulak memeni emerim üslubuna dikkat etmezsen. Hatta burnunu tüyle gıdıklarım
  7. S

Son harfi ile yeni bir oyun yaz

8. S

GALATASARAY NEDEN ŞİKE YAPIYOR ?

Gs ve Fb şike yarışı yapıyor ondan lig bu halde. Hem bütün hakemler hem de diğer futbol takımları ve yöneticileri bi güzel soruşturulmalı. Hepsi fb ve gs den bi güzel para alıyor hepsi halinden memnun
  9. S

3D baskı sitesi önerisi

Boyuta, renklendirmene ve kullanılacak filamente göre değişir hocam kesin bir şey söylemem çok zor. Site üzerindeki https://3dcim.com/ozel-siparis-ver bu linkten tasarımınızı iletip detayları görüşmeniz daha iyi olur
  10. S

3D baskı sitesi önerisi

https://3dcim.com/ levonun sitesi
  11. S

Yardım Kaza geçirdim, yalan beyan ve nasıl itiraz edebilirim?

Olay yerinde kazaya karışan kişiler KTT tutup olaya şahit olmuş 3. Bir şahısın tanık olduğunu beyan ederler ve o kişi de KTT ye imza atarsa trafik polisine bu tutanak beyan edilebilir
  12. S

Tuttu tutmadı oyunu.

Tuttu @mahşerin pompacısı eren çorak hayranı o anlatır Alttaki k pop fanı
  13. S

Aranızda veteriner olan var mı ?

Yaşlılığa bağlı tüy hastalığı olabilir veyahut kendi tüylerini yoluyor da olabilir. Egzotik veterinere bi götürmekte fayda var
  14. S

Sevgililer günü yardımm

Beğenmemesi mümkün değil, alabilirsin https://www.nereze.com/925-ayar-yesil-cinar-yapragi-kolye-kadin-gumus-kolye-1
  15. S

Yardım Kulaklık önerin (LÜTFEN)

airpods 2. nesil 5.2k civarı var galiba onu al bence
  16. S

Tuttu tutmadı oyunu.

Allah korusun, tutmadı. Alttaki Eren Çorağı tanımıyor
  17. S

Erkek parfümü önerir misiniz?

MAD Parfüm bir sürü şubesi var aslında bi bak istersen çevrende var mı diye Hiç bilmiyom
  18. S

Yok ya vanilya gibi kokuyor ağır değil
  19. S

Ucuz fiyatlı olarak aslında mad w164 olabilir bak uçakla yanıma 50ml götürme zorunluluğum olduğu zaman onu kullanmıştım
  20. S

Öğrenci olduğunu unutmuşum kral kb :D Ben artık alıştım senede 1 10k bayılıyorum parfümlere
Top Bottom