adc oynuyor ben de sup alıyom beraber feedliyoz best duo
1758142178
Başlıkta zaten benzediğini belirttim panteizme yer vererek ki farklı noktaları da mevcut
Hadi kardeşim başka yere herkesin inancına saygı duyun
1758132704
Allah veya herhangi başka bir yolda iseniz yolunuz her daim açık olsun. Her inanca saygımız tamdır
1758132724
Okuyacam ama dur lol oynuyom maçlar bitsin
Sansar salvo sanki diablooooo
1758087365
Valla 5 dk felan sürdü ChatGPT ile konuştum o özetledi ama boş içerik demen hoş değil, çoğu semavi dinden daha mantıklı düşünceler içeriyor
1758087405
Öbür dünya var ama uslu bir çocuk olursan şirin baba gelip seni oraya götürüyor
Her insan kendi eylemlerinden sorumludur, diğer insanların koyduğu ve genel kabul gören yasalar da bu davranışlara verilecek uygun cezayı belirler. Kafayı da yemedim ciddi düşüncelerim
Ödül ve ceza sistemi duruma göre değişmekle beraber ödül genellikle mutluluk ve huzur, ceza ise pişmanlık, huzursuzluk ve karma yolu ile gelen çeşitli cezalar. Daha net bir düşünce yapısı geliştirmedim, 2. Versiyonda bir update yayınlarım
Yeni din kurdum, katılmak ücretsiz, soruları alabilirim
Kozmik-Evrimsel Sistem Modeli
1. Üstün Tanrı / Mutlak Evren
Evren = Üstün Tanrı.
Mutlak güç ve varlık kaynağı.
Tüm kuralların ve yasaların yaratıcısı.
Ama doğrudan müdahaleci değil; özgür irade korunuyor.
2. Alt Tanrılar / Doğa...
İade alıyolar bazı ürünleri onları sonra teşhir yapıyorlar, strecinde bir gariplik ya da üründe kullanılmış izlenimi aldınız mı? Bazen durum bu olabiliyolar ama durum bu değil ise Apple a bi danışmanızı öneririm. Genius bardan randevu alıp gidip görüşmek en sağlıklı seçenek olacaktır vatana...