Arama sonuçları: *

1. stereohearts

Araba çizildi kaç lira girer

Sana kaportalık iş yok diyorum kanka
  2. stereohearts

Araba çizildi kaç lira girer

Wurth ile temizle bir de yıkamadan sonra pasta cila yaptır hiçbişi kalmaz, örnek;
  3. stereohearts

🔥İndirim Adidas ULTIMASHOW 2.0 Spor Ayakkabı Kadın | bugün son ayakkabı

Sararma sorunu var bu ayakkabıda, mümkün olduğunca beyaz renkten kaçınmak lazım
  4. stereohearts

Vatan Hazır Sistem 7136TL🔥🔥🔥

chrome 3 fps
  5. stereohearts

Delegatif Panteizm ve Panenteizme Bağlı Din Görüşüm

......... agaaaa
  6. stereohearts

Sen kesin benim deney yaptığım maçlara denk geldin https://forum.donanimarsivi.com/konu/league-of-legends-tr-server-zeka-deneyi.519499/
  7. stereohearts

Evrenin kendisini reddetmek kendi kendini reddetmektir brooo
  8. stereohearts

adc oynuyor ben de sup alıyom beraber feedliyoz best duo 1758142178 Başlıkta zaten benzediğini belirttim panteizme yer vererek ki farklı noktaları da mevcut
  9. stereohearts

Şimdi de date deyim kahve içiyoz yarına kaldı yarın okurum
  10. stereohearts

Hadi kardeşim başka yere herkesin inancına saygı duyun 1758132704 Allah veya herhangi başka bir yolda iseniz yolunuz her daim açık olsun. Her inanca saygımız tamdır 1758132724 Okuyacam ama dur lol oynuyom maçlar bitsin
  11. stereohearts

Sansar salvo sanki diablooooo 1758087365 Valla 5 dk felan sürdü ChatGPT ile konuştum o özetledi ama boş içerik demen hoş değil, çoğu semavi dinden daha mantıklı düşünceler içeriyor 1758087405 Öbür dünya var ama uslu bir çocuk olursan şirin baba gelip seni oraya götürüyor
  12. stereohearts

Her insan kendi eylemlerinden sorumludur, diğer insanların koyduğu ve genel kabul gören yasalar da bu davranışlara verilecek uygun cezayı belirler. Kafayı da yemedim ciddi düşüncelerim
  13. stereohearts

Ödül ve ceza sistemi duruma göre değişmekle beraber ödül genellikle mutluluk ve huzur, ceza ise pişmanlık, huzursuzluk ve karma yolu ile gelen çeşitli cezalar. Daha net bir düşünce yapısı geliştirmedim, 2. Versiyonda bir update yayınlarım
  14. stereohearts

Yeni din kurdum, katılmak ücretsiz, soruları alabilirim Kozmik-Evrimsel Sistem Modeli 1. Üstün Tanrı / Mutlak Evren Evren = Üstün Tanrı. Mutlak güç ve varlık kaynağı. Tüm kuralların ve yasaların yaratıcısı. Ama doğrudan müdahaleci değil; özgür irade korunuyor. 2. Alt Tanrılar / Doğa...
  15. stereohearts

Sürücü kursunda elden taksit oluyor mu?

Neredeyse her yer yapıyor, ÖzDamla'dan aldım ben ehliyeti orası diğerlerine göre daha uyguna yapmıştı
  16. stereohearts

10 Ayda Derece Yapılır Mı?

100.000 derece sayılmıyor ve evet rahatça yapabilirsin altyapın sağlam ise
  17. stereohearts

Kaliteli boxer önerisi

Polo, CK, BOSS, Tommy Hilfiger, Baron, Jack & Jones. Memnunum 1757092971 Annemin pazardan aldığı tomm horny ve seher yıldızının yeri gönlümde ayrı ama
  18. stereohearts

Vatandan Airpods aldım, sınırlı garanti diyor??

Böyle diyince de terörist gibi olduk iyi mi :D Vatan bilgisayar diye düzelteyim
  19. stereohearts

Vatandan Airpods aldım, sınırlı garanti diyor??

İade alıyolar bazı ürünleri onları sonra teşhir yapıyorlar, strecinde bir gariplik ya da üründe kullanılmış izlenimi aldınız mı? Bazen durum bu olabiliyolar ama durum bu değil ise Apple a bi danışmanızı öneririm. Genius bardan randevu alıp gidip görüşmek en sağlıklı seçenek olacaktır vatana...
  20. stereohearts

Youtube music mi Spotify mı kullanıyorsunuz

Var da beklediğin şeyi bulamayabilirsin tamamen çöplük
Geri