Arama sonuçları: *

• Users: XDEV
  • Order by date
  1. XDEV

Basit bir web site tasarladım sizce nasıl olmuş?

Gayet güzel duruyor. Farklı fontlarla da güzel olabilir.
  2. XDEV

SMF Forum scriptinde SMTP nasıl bağlanır?

Hocam localhost SMTP hakkında bilgim yok. İnternet üzerinden araştırın.
  3. XDEV

SMF Forum scriptinde SMTP nasıl bağlanır?

Aleyküm selam. SMTP bilgilerini birde hosting firmanıza sorun.
  4. XDEV

En İyi TYT kaynakları nelerdir?

TYT matematik için 345 yayınları soru bankası veya Bilgi Sarmal yayınları soru bankası önerebilirim. İkisi de orta seviye bir kitap.
  5. XDEV

Yardım WEB sitesinin google kısmında logo gozukmuyor

Hocam Google'a ping atma diye bir yöntem var. Belki işinize yarayabilir. İnternet üzerinden araştırabilirsiniz.
  6. XDEV

Yardım WEB sitesinin google kısmında logo gozukmuyor

Hocam Google sitenizi yeniden taradığın da sorununuz büyük ihtimalle çözülecektir.
  7. XDEV

Yardım Wordpress temasını wordpressten bağımsız hale getirebilir miyim?

Hocam temanın kodlarına bakarak kendi sisteminize uygun hale getirerek yeniden yapın. Direkt WordPress üzerinden olabileceğini düşünmüyorum.
  8. XDEV

Ücretsiz güvenilir hosting nasıl alabilirim?

Hocam ihs firmasında haftalık hediye veren çark var. Belki oradan ücretsiz hosting çıkabilir.
  9. XDEV

YKS'ye Yönelik Yeni Web Sitemi Değerlendirir Misiniz? 🥳

Teşekkürler hocam. İnşAllah tutar. Teşekkürler.
  10. XDEV

Teşekkürler. 1719319413 Hocam zaten site sınavla ilgili olduğu için diğer sınavlarla ilgili kategorileride (DGS, MSÜ, KPSS vb.) eklemeyi düşünüyorum. Ama dediğiniz gibi genel bir isim daha güzel olurmuş.
  11. XDEV

Bir Web sitesinin kodlarını alıp nasıl kullanabilirim?

Hocam sadece tasarım ise CSS ve JavaScript kodlarına bakabilirsiniz. Sistem ise kodlarını göremezsiniz.
  12. XDEV

Linux Server'a XAMMP Kurunca Herkese Açık Olur Mu?

VDS sunucular genelde farklı projeler için kullanılıyor. Sadece web site açmak için sunucu alıyorsanız web hosting almanızı öneririm. VDS sunucular zaten daha pahalı oluyor.
  13. XDEV

Linux Server'a XAMMP Kurunca Herkese Açık Olur Mu?

Hocam forum kurmak dışında bir şey yapmayacaksanız direkt olarak web hosting satın alın.
  14. XDEV

Hocam yeniden çalışmaya yavaş yavaş başlamak lazım 😂. 1718911188 Teşekkürler hocam. Yarından itibaren içerik eklemeye başlayacağım.
  15. XDEV

Kullanıcı paneli var. Puan hesaplayıcı güzel olabilir. Önerileriniz için teşekkürler.
  16. XDEV

Ne gibi hocam? 1718904404 Rica ederim.
  17. XDEV

Site tarafını yeni tamamladım. Önümüzdeki günlerde sosyal medya üzerine odaklanacağım.
  18. XDEV

Hocam şuan siteden gelir etme gibi bir amacım yok. Benim için sınava hazırlık için faydalı ve kaliteli bir ortam olması yeterli olur. 1718904091 Teşekkürler.
Top Bottom