Arama sonuçları: *

1. Emre Zengin

Mavi Ekran Sorunu: Çözüm Önerileri Arıyorum

Denetim Masası\Sistem ve Güvenlik\Güç Seçeneklerine gir. Girdikten sonra sol tarafta Güç Düğmelerinin Yapacaklarını Seçin kısmını göreceksin. Oradan Hızlı Başlatı devre dışı bırak bakalım. Sonra bilgisayarı kapatıp aç. Mavi ekran vermeye devam edecek mi bakalım. Bir de buradan işletim sistemine...
  2. Emre Zengin

WIFI adaptörü takılı di mi?
  3. Emre Zengin

Hocam o attığım konudaki işlemleri uygulayıp paylaşabilir misin? İçini kontrol edeceğim.
  4. Emre Zengin

Oyuna Girince Monitor Sinyali Kesiliyor

Sistemi yüke soktuğun an görüntü gitti. PSU sorunlu. Bütün sorunların bundan kaynaklıdır.
  5. Emre Zengin

PSU da sorun olma ihtimali çok yüksek. Uzatma kablosu kullanıyorsan direkt prize bağla kasayı bakalım.
  6. Emre Zengin

2 RAM'le de denedin mi? 1732382995 Eğer denediysen OCCT adlı programı indirip Stability Test sekmesinden Power testini seçip başlat. 15 dakika yapman yeterli. Eğer başlatır başlatmaz siyah ekran yersen PSU da sorun olma ihtimali epey yüksek olur.
  7. Emre Zengin

Mavi Ekran Mavi ekran (minidump)

Problemli RAM'i öyle bulamayız. Düz bir şekilde teste sok bakalım o zaman bakalım hata bulacak mı?
  8. Emre Zengin

RAM'leri teker teker Memtest86 testine sok bak bakalım.
  9. Emre Zengin

Burada yazana göre Realtek Ağ sürücünden kaynaklı duruyor. Minidumpları paylaşabilir misin? https://www.technopat.net/sosyal/konu/minidump-dosyalarini-paylasin.73053/
  10. Emre Zengin

RAM'de direkt donanımsal sorun varsa siyah ekranda kalır. Oyunlardan atma, takılma vb. bir sorunun var mıydı mavi ekran vermeden önce?
  11. Emre Zengin

Sistemi tek RAM'le çalıştırabilir misin? 4. slottaki RAM'i sök. Bir de öyle değişiklik olup olmayacağına bakar mısın? Eğer bir sorun olmazsa şuan takılı olanı söküp onun yerine diğer boştaki RAM'i takıp test et bir de.
  12. Emre Zengin

Mavi Ekran Oyun açınca ssd kullanımı 100 sorunu

Minidump paylaşır mısın? https://www.technopat.net/sosyal/konu/minidump-dosyalarini-paylasin.73053/
  13. Emre Zengin

Donanımsal RAM hatası vermiş. G.Skiller'ın bir tanesinde problem var büyük ihtimalle. Bir tane RAM'i söküp sistemde takılma sorunu ya da oyunlardan atma sorunu, oyunların çökme sorunu veya mavi ekran gibi sorunların olup olmayacağına bakar mısın? Eğer olmazsa bu sefer takılı olanı söküp diğer...
  14. Emre Zengin

AMD 5.nesil islemci takip bios guncelleyebilir miyim?

Anakart modeli nedir ve ne zaman alındı? 2 seneden eskiyse BIOS güncellemen gerekebilir. Öyle bir durumda eski işlemciyle güncelleyeceksin ya da anakartın BIOS Flashback destekliyorsa o şekilde güncelleyeceksin.
  15. Emre Zengin

Çözüldü✓ Yeni Laptop'umda Oyun Oynarken Sıkıntı Yaşıyorum

Bir sıkıntı olmaz. Dediğim gibi kapalı kullanmanı tavsiye ederim.
  16. Emre Zengin

Oyunlarda gene sınırlıyorsun FPS'i. Dikey Senkronizasyonu kapadıktan sonra Kare Hızı sınırsız olsun. FPS'i yüksek alman sana bir sıkıntı yaşattırmaz. Eğer görüntü de yırtılma falan olursa o zaman sabitleyebilirsin. Onun dışında sınırsız da kalsın. Cihaz şarjda değilken FPS'i otomatik kısıtlıyor...
  17. Emre Zengin

Mavi ekran hatası sistem parçaları test etme

Gigabyte RGB Fusion'ı kaldır hocam. Windows arama kısmına Çekirdek Yalıtımı yaz. Yazdıktan sonra Bellek Bütünlüğü göreceksin. Onu kapat. Valorant Vanguardı da kaldırıp tekrardan kur. Bu 3'ünü yaptıktan sonra eğer gene mavi ekran yersen oluşacak yeni Minidump dosyanı paylaş bakalım.
  18. Emre Zengin

Mavi ekran minidump içinde yardım eder misiniz ?

Tek tek teste sok.
  19. Emre Zengin

Mavi ekran minidump içinde yardım eder misiniz ?

RAM'ler sıkıntılı.
  20. Emre Zengin

FPS değerlerinde çakılma olacak mı ona bakacağız. MSI Afterburner açıkken video kaydı alıp buraya atarsan iyi olur.
Top Bottom