Arama sonuçları: *

1. D

disk hatası sorunu/mavi ekran

kanka sinirlendiğim nokta da o nasıl hala alabiliyorum anakarta gelen bios güncellemesini yaptım internet gitti interneti görmüyor bilgisayara internet gelmiyor kablo bağlı olmasına rağmen
  2. D

bios güncelleme sonrası internet yok

sorun giderden denedim olmadı 1619674848 internet yok ki hem de nerden nasıl kurabilirim link falan atar mısın
  3. D

bios güncelleme sonrası internet yok

bios update yaptım pc yi açtığımda internet yoktu eski sürümü attım yine internet yok telefondan açıyorum bu forumu da yardım edin
  4. D

disk hatası sorunu/mavi ekran

disk hatası alıyordum sırf şu sorundan kurtulayım diye gittim anakart harddisk işlemciyi bile değiştirdim yeni aldım 2700 tl gibi bir rakama patladı ama yine aynı sorunu almaya devam ediyorum yardım edin bu bilgisayarımdan c özelliklerden onar demeyi denedim bir süre sonra yine aynı hatayı...
  5. D

discord açılmama sorunu

denedim kanka
  6. D

discord açılmama sorunu

denedim kanka olmuyor sinir oldum vallahi ya
  7. D

discord açılmama sorunu

denedim kanka appdata dan silmeyi falan da denedim internetten baya baktım hiç biri olmadı
  8. D

discord açılmama sorunu

discord a tıklıyorum ama ne hata veriyor ne açılıyor hiç bir şey olmuyor görev yöneticisine bakıyorum orada da başlatılmıyor dün gece giriyordum dc ama bugün akşam şu an böyle yapıyor neden acaba yardım edin
Geri