Arama sonuçları: *

1. Metin Kandemir

Bilgisayar masamı nasıl güzelleştirebilirim

masana değilde karşı duvarına (monitörün biraz üstüne) masanın uzunluğunda bir raf koyarak başlayabilirsin. rafın üstüne de figürler vs. rafın altına bi aydınlatma da koyarsın daha ne olsun. örnek olarak benim raflar gibi de yapabilirsin
  2. Metin Kandemir

Masamın Yüksekliğini Nasıl Arttırırım?

matkap temin etmeniz lazım hocam matkapsız yapılabilecek uzun ömürlü, dayanıklı tek çare buydu malesef. Eğer matkap temin edebilirseniz 4 adet ayarlı ayaklar var onları monteleyip masanızı yükseltebilirsiniz
  3. Metin Kandemir

hocam şimdi araştırdım profilin ölçüsü 3.5cm x 2.5 cm. dikdörtgen rotil 35x25 olarak malzeme araştırmasına girdim ancak piyasada şu an bu ölçülerde rotil yok sanırım özel olarak ürettiriyor bu masayı yapan firma. Genel standart ölçüler bu şekilde 30x30 30x40 30x50 40x40 40x60 50x50
  4. Metin Kandemir

Gitar amfim bozuldu 😭

5 dk lık işi var hocam en yakın elektronik tamir yapan yere götürüp tamir ettirebilirsiniz.Zonguldakta ikamet ediyosan ücretsiz değişim yapabilirim
  5. Metin Kandemir

90x40 veya kare mousepad tavsiyesi

mouse pad alırken 4mm den aşağı almamanı tavsiye ederim benim kullandığım kare mousepadi önerebilirim. LİNK 40X40CM 4MM KARE MOUSEPAD
  6. Metin Kandemir

hocam o zaman rotil takımları değiştirmemiz gerek m6 civata ince olduğu için taşıma kapasitesi zayıf olur. (rotil takım dediğim bu parçalar) bana masanızın profillerinin kaça kaç cm olduğu lazım ona göre uygun rotil takımlarını bulup linkini atayım size.
  7. Metin Kandemir

aynen 160 cm olandan
  8. Metin Kandemir

tabii ki 4 adet almanız gerekiyor
  9. Metin Kandemir

Metrik 6 civata malesef dayanıklı (ince olduğu için) olmayacaktır 10 cm yükseltme için size şöyle bi önerim olabilir. Aşağı da fotoğrafta ki üründen 4 adet alın(linki bırakıyorum yine aşağıya). Ancak 5.5 cm lik montaj yeri masada ki profilleri öpmeyecektir o yüzden çapraz şekilde çevirip 2 adet...
  10. Metin Kandemir

masayı kaç cm yükseltmek istiyorsun yardımcı olayım ? m6(metrik 6 civata) pingo ayarlı ayak diye geçer her yerde bulabilirsin
  11. Metin Kandemir

CS 2 ayarlarını sıfırlama

Steam Cloud senkronizasyonunu devre dışı bıraktınız mı hocam ? siz her sıfırladığınız cloud dan eski ayarlarınız çekiyor olabilir
  12. Metin Kandemir

Çözüldü✓ Monect PC Remote bağlanmıyor

telefonunuz android mi ios mi ?
  13. Metin Kandemir

Windows güncelleme hatası

microsoftun sitesinden alıntı yaptımda ondan
  14. Metin Kandemir

Çözüldü✓ Monect PC Remote bağlanmıyor

hem pc den hem telefondan uygulamaları silip tekrar yüklemeyi denediniz mi?
  15. Metin Kandemir

Steam Shift+Tab'da ses gelmiyor

oyundayken shift tab yap bi müzik aç sonra alt tab yap ses düzeyi karıştırıcısına gir ayrıca "steam web helper" adında ses düzeyi karıştırıcısında çıkarsa onu yükseltmeyi dener misin
  16. Metin Kandemir

Steam Shift+Tab'da ses gelmiyor

ses düzeyi karıştırıcında Steam'in ses düzeyini kontrol ettiniz mi ?
  17. Metin Kandemir

Xbox kol pc ye bağalanmıyor

bluetooth 4.0 üzeri olması lazım bağlanabilmen için diye biliyorum
  18. Metin Kandemir

Ekran kartı alacağım nasıl test etmeliyim?

https://donanimarsivi.com/furmark-testi-nedir-nasil-yapilir/ bu konunun yardımı dokunacaktır
Top Bottom