Arama sonuçları: *

1. O

PC ekran kararma sorunu (dakika başı)

Test yaptım ekran kartında sorun varmı diye sonuç bu şekilde
  2. O

Pc sürekli ekran kararma

Pc sürekli ekran kararma ile karşı karşıyayım 1 dakikada bir sürekli 35 40 saniyelik ekran kapanmaları oluyor ekran kartında sorun varmı diye düşünerek occt test yaptım karşılaştığım sonuçlar bunlar ethereum mining yaptım bununla ilgili bir sorunmu bilmiyorum psu hatasımıdır sizce?
  3. O

Biraz araştırdım yaz sıcağı mining yaptığı için lehimlerde erime olmuş olabilir mi ?
  4. O

Bilgili bir abimizmi
  5. O

Öncelikle herkese merhaba Bilgisayar kullanırken sürekli ekran kararıyor PC çalışma fonksiyonlarını yitirmiyor çalışıyor fakat ekran kararıyor ama sürekli kararıyor örnek vermek gerekirse 45 saniyede bir 25 30 saniyelik ekran kararma sorunu ile karşı karşıyayım, PC kullanmak imkansız hale...
  6. O

ETH Mining esnasın hata lütfen yardımcı olun

Defender üzerinden izin verdim fakat hala aynı sorun ile karşı karşıyayım
  7. O

ETH Mining esnasın hata lütfen yardımcı olun

Herkese merhaba Phonix miner üzerinde mining yaparken fotoğrafta göründüğü gibi hata aldım, lütfen bilgisi olan birisi yardımcı olabilir mi? Kazım yaptığım program Phonix miner 5.6a lütfen yardımcı olun.
  8. O

Kripto Para Bağımlılığı

Kardeşim eğer elinde tutup sana zarar vermiyecek miktarda keşke tutsaydın elinde en azından bir yıl pişman olmazdın
  9. O

ETH mining vs ETC mining, Sizce Hangisi?

Elimdeki ekran kartı NVIDIA GTX 1660 Super 6 GB. Hal hazırda Ethermine havuzunda, PhoenixMiner 5.6'a programı ile ETH mining yapmaktayım. 31 mh/s kazım gücüm, 55-63 derece aralığında sıcaklık değerlerim var, kazım yaparken güç tüketimim 85 W. Bu bilgiler ışığında sizce ETH mining mi daha iyi...
  10. O

Mining esnasında çift monitör kullanmak kart yorar mı ?

görüşleriniz için çok teşekkür ederim internet üzerindende kazanç sağlıyorum o yüzden monitör açık kullanıyorum monitör açık kaldığı İçin miningden biraz daha fazla kazanıyorum diyebilirim (neden monitör açık olduğunu açıklık getirmek için söyledim bunu) tekrardan fikirleriniz için çok saolun :)
  11. O

Mining esnasında çift monitör kullanmak kart yorar mı ?

GTX 1660 Super ile mining yapmaktayım. DP kablo ile görüntü almaktayım bir tane daha eski monitör var elimde HDMI giriş ile görüntü alabilirim. Sizlere sorum şudur, çift monitör takında ekran kartımı yorar mı? Zaten halihazırda ekran kartım yüzde yüz kullanımda. ETH mining ile çift monitör...
  12. O

Mining İçin Havuzun Bir Önemi Varmıdır?

rvn coin geliri nasıl şuanda kardeşim kaç mhs alıyorsun kaç tl getirisi var ? bende eth mining yapmaktayımda ondan sordum
  13. O

Hangi kripto paraya yatırılmalı?

Hocam hangi çekimlerde beklemedesiniz acaba ?
  14. O

Mining Coin Önerileri

Hocam ben nvıdıa gtx 1660 super 6 GB ile eth mining yapıyorum ayne 630 650 TL arası bırakacak 10 gün oldu başlayalı ve ben buradan aldığım geliri alt coinlere yatıracağım yatırım yapacağım yakacağı elektrik max 50 TL oda en en en fazla 50 TL masrafla 600 tllik altcoin yatırımı yapmış gibi...
  15. O

Ethereum Temmuz Güncellemesi

Direk madenciliği bitiren bi Asım olacak gibi görünmekte kardeşim bende tek ekran kart ile eth mining yapmaktayım
  16. O

130-150 bin tl arası mining sistem önerisi bekliyorum

Hocam eth mining hakkında Temmuz ayında çok kritik kararlar alınacak yerinde olsam Temmuz sonrası mining işini tekrardan değerlendirirdim
  17. O

ETH Mining İçin Hangi Havuzu Tercih Ediyorsunuz?

Konu hakkında bilgilisiniz kardeşim gerçekten takdir ettim ben phonix mıner üzerinden kazımımı yapıyor ethermine havuzunu tercih ediyorum
  18. O

Ana Konu Kripto Para Analizleri, Haberleri, Fırsatları🚀🚀🚀

VET ve VTHO aldım umarım pişman olmam :)
  19. O

Aslında bi coin işlerine küçük paralar yatırıp kendimize hobi olarakta kullanılabilir steamdan oyun almak gibi düşünün :D
  20. O

Tüm para değil kardeşim uzun vadeli düşündüğüm İçin böyle bu yol izledim uzun vadede tutmak istiyorum elimde ve şirket olarak yaptıkları anlaşmaları beğendiği için girdim aslında
Top Bottom