Arama sonuçları: *

1. M

2500-3500 TL arası kablosuz kulaklık önerisi.

yarını beklesem başka indirimler düşer mi acaba
  2. M

anladım teşekkürler
  3. M

kocaelideyim ben nasıl alabilirim
  4. M

bide benim bu kulaklığı kullanmam için bluetooth aparatı almam lazım onu da önerdiğiniz urunler var mı
  5. M

bu kulaklığı ben de istiyordum ama kulaklığı harici olarak yok, ses kalitesi nasıldır sizce
  6. M

2500-3500 tl kablosuz kulaklık önerir misiniz ? Bilinmedik markalar olmasın.
  7. M

.NET Framework 3.5 hatası

Pubg ye girerken bu hata geliyor sonra "Bu özelliği indir ve yükle"ye basıyorum ve bu çıkıyor. Yardımcı olursanız çok sevirinirim Pubg ye girerken bu hata geliyor
  8. M

Çözüldü✓ Bilgisayarım önceden kasmıyordu ama artık oyunlarda kasmaya başladı

Dediklerinizi yaptım kadpersky i indirdim tarama yaptım bazı tehdit içeren uygulamar gösterdi sildim yeniden başlattım oyuna girip denedim cidden oldu çok ama çok teşekkür ederim gerçekten çok sağol
  9. M

yaptım olmadı , sorun hala devam ediyor 1619249163 formatı bende düşündüm ama çok ağır oyunlar var onları tekrar yüklemek tonla iş
  10. M

eski driver ın sürümünü bilmiyorum , ekran kartım rx580 yazdım
  11. M

evet , bişeyi daha unuttum geçenlerde etherium falan kazmak için bi uygulama indirmiştim phoenix miner diye bişi ondan sonra da kasmaya başladı sanki
  12. M

rx580 - r3 3100 kullanıyorum önceden ultra ayarlarda hiçbir kasma olmadan oyunu rahatça oynuyordum artık oyunlarda birkaç saniyeliğine yavaşlıyor (kasma gibi de değil ,görüntü yavaşlıyor) sonra düzeliyor 20 saniye sonra yine aynısı oluyor. Forza Horizon 4 ve Far Cry 5 oynarken oluyor yeni...
Top Bottom