Arama sonuçları: *

1. M

Mortal Kombat 9 nasıl indirebilirim?

Merhaba ben Mortal Kombat 9 oynamak istiyordum ancak oyun şuan Steam'de satılmıyor ve ben de virüs bulaştırmak istemiyorum. Virüs bulaştırmadan Mortal Kombat 9'u nasıl veya nereden indirebilirim?
  2. M

Hard diski kaybettim fotoğraflarıma ulaşabilir miyim?

Teşekkürler ayriyeten bir sorum daha var bu konuda profesyonel olan kişiler tamamına bir şekilde ulaşabilir mi benim çok fazla bilgim yok bu tarz konularla ilgili.
  3. M

Hard diski kaybettim fotoğraflarıma ulaşabilir miyim?

Dostlar merhaba ben 13 yıldır çektiğim bütün fotoğrafları toplayıp önce laptopuma sonra da eski bir hard diske attım ancak geçtiğimiz günlerde başıma çok kötü bir olay geldi. Her zaman laptop çantamda taşıdığım bu hard disk kayboldu veyahut çalındı. Ne kadar arasamda bulamıyorum. İçim içimi...
  4. M

Maksimum 16500 TL bandında uzun süre götürebilecek laptop önerir misiniz?

Windows olup olmaması önemli değil onu evde kendim kurabilirim yani Windows olmadan daha ucuza bir seçenek var ise daha güzel olabilir.
  5. M

Zam gelmiş anlık olarak 19000 TL bandında yani bütçemi aştı RTX 3060 olmasını istediğim için 17000 TL'ye kadar zorlayabilirim sizin bildiğiniz 17000 TL veya altında ve RTX 3060'lı laptop varsa atar mısınız? 1657096610 İlla RTX 3060 olacak diye bir şartım yok tabii ki ama RTX 3050Tİ olacaksa da...
  6. M

https://www.akakce.com/laptop-notebook/en-ucuz-lenovo-82k200jytx-idepad-gaming-3-ryzen-5-5600h-8gb-ram-512gb-ssd-6gb-rtx3060-15-6-win-11-laptop-siyah-fiyati,1732146100.html Aynı fiyat bandında RTX 3060 daha verimli olmaz mı ? Yoksa satıcı ile alakalı bir şey var diye mi fiyatı buralarda acaba...
  7. M

Merhaba elimdeki laptop artık 45 dakikada açılması ve çok yavaş olmasından dolayı beni sinirlendirmeye başladı ve yeni bir laptop almak istiyorum Laptop olma sebebi üniversiteye gittiğimde de kullanacak olmam. Anladığınız gibi uzun süre kullanılacak bir ürün istiyorum. Elimdeki bütçe ise...
  8. M

CARBON S1 Hazır Sistem nasıl

Almadım dostum
  9. M

GTA 5 FPS sorunu yaşıyorum

Gt 820M 6 GB ram İntel Core i5-4210U Windows 8.1 1624554264 Bunları yaptım o şekilde bu durumda karakterler lego gibi gölgeler yok yani tost makinesi ayarları
  10. M

GTA 5 FPS sorunu yaşıyorum

Merhabalar ben 2 ay önce bilgisayar toplamak istediğimi yazmıştım ancak nasip olmadı elimdeki laptop ile kaldım GTA 5 bedava iken kütüphaneye atmıştım onu indirdim ancak FPS çok düşüktü tüm ayarları kıstım ve FPS 70 oldu ancak ne zaman araç sürmeye kalksam FPS 0 oluyor ve ben BIKTIM. Epic...
  11. M

Bu nasıl
  12. M

https://moleculepc.com/urun/hazir-sistemler/amd-hazir-sistemler/carbon-s1/ Sizce bu sistem nasıl bu kıtlık zamanında high şekilde GTA V'i 60 FPS alsam yeter sizce bu PC bunu yapabilir mi ayrıca RAM'i 16 yapmayı düşünüyorum ve yanına önerdiğiniz ekipmanlar var m hesaplama yapacağım şimdiden...
  13. M

Orta Seviye Sistem Parçaları

Ortalama düzeyden kastım toplanıp GTA V'i ortanın bir tık üstü ayarlarda 100 FPS civarında açacak bir masaüstü toplamak için parça öneriniz var mı 1 2 ay sonrasına düşünüyorum .
Top Bottom