Arama sonuçları: *

1. C

15-20 k arası laptop

Selamlar; Aşağıdaki model oldukça mantıklı duruyor. Hem performans iyi hem de Dell kalitesi. Ciddi düşünülebilecek model https://www.hepsiburada.com/dell-gaming-g5-15-g55201100u-i5-12500h-16gb-ram-512g-ssd-rtx-3050ti-4gb-15-6-120hz-fhd-ubuntu-notebook-p-HBCV00002BG8IT
  2. C

20k ya kadar gaming laptop önerisi

Dostum Selamlar; Aşağıda belirttiğim modeli düşünebilirsin. Gerek işlemci gerek ekran kartı performansı fazlasıyla yeterli. Tasarım açısından da benim çok hoşuma gitti. İncelemeni tavsiye ederim...
  3. C

20 bin lira leptop oneri

Başkan hiç düşünmeden Victus modelini tercih edebilirsin. Aşağıya link bırakıyorum. Gerek işlemci gerekse Ekran kartı performansı fazlasıyla yeterli. Tasarım açısından Gaming model değil ama performans açısından yeterli...
  4. C

17 K Gaming Notebook Önerisi?

Yukarıdaki önerilen modellere bakınca Acer Nitro i5 11400H modeli fena durmuyor. Hem F/P olarak dikkat çekici hem de uzun kullanım için işlemci ve ekran kartı güncel. kaçırma derim...
  5. C

17500 18000 TL laptop onerirmisiniz

Valla başkan hiç düşünmeden Victus al derim. Kullanıyorum, acayip memnunum. 12. Nesil ile bir çok şey değişmiş. Yorumlarda okuyordum ama kullanınca bir başka :) Gerek işlemci performansı gerekse DDR5 vs gibi yeniliklerle genel performans etkileyici...
  6. C

22k butcem var oyun laptop önerisi?

Selamlar; 12. Neslin performansı tartışılmaz. Ayrıca 3060 grafik kartı var. Bu fiyat uzun ömürlü bir model tavsiyemdir. https://www.vatanbilgisayar.com/victus-by-16-d1041nt-12-nesil-core-i5-12500h-8gb-512-ssd-16-1inc-rtx3060-6gb-w11.html
  7. C

15 Bi̇n Tl Ci̇vari Oyun Oynayabi̇lceği̇m Kali̇teli̇ Oyuncu Leptopu Ariyorum

Selamlar; Bende diğer arkadas gibi aşağıdaki modeli tavsiye ederim. 6 gerçek çekirdek ve 3050TI gibi yeterli ekran kartı performansı gayet başarılı...
  8. C

Doktorlar İçin Laptop Önerisi

Selamlar; İnce ve hafif deyince aklıma gelen tek model. Kullanan biri olarak öneriyorum. Trendyol'daki model en uygun fiyatlı ürün. Özellik açısından fazlasıyla yeterli ve uzun ömürlü. Hiç düşünmeden al geç derim :)...
  9. C

Max bütçe 20k laptop önerisi

Dostum Selamlar; Az buz bir para değil. 20 Bin TL veriyorsun bence kesinlikle 12. Nesil bir model tercih edebilirsin. 12. Nesil performansı ve gelecek konusunda çok güzel şeyler okudum. Aşağıdaki modeli tercih edebilirsin. Hem config olarak en güncel hem de Ram ilavesini kolaylıkla yapabilirsin...
  10. C

10000 TL Laptop önerisi

Aşağıdaki modeller tam bir F/P cihazları. Benim de tercihim bu model olurdu ama Teknosa'da Office hediyesi var. O daha mantıklı geldi bana...
  11. C

Çözüldü✓ Max 14000-16000 TL'ye Oyun Odaklı Laptop

Aşağıdaki modeli inceleyebilirsin. Ryzen serisinden uzak durmanı tavsiye ederim. 11. Nesil hatta imkanın varsa 12. Nesli ciddi anlamda düşünebilirsin. Aşağıdaki modeli kullanıyorum, fazlasıyla memnunum. İyi ki de almışım diyorum :)...
  12. C

Çözüldü✓ 15000 TL'ye laptop önerisi lazim

Dostum Selamlar; Hiç düşünmeden tercih edebileceğin bir ürün. Huawei Notebook sektöründe ciddi söz sahibi artık. Cihazları da F/P olarak dikkat çekiyor. Kasa kalitesi ve Config gayet başarılı. Bahsettiği oyun ve kullanım için ideal :)
  13. C

10.000TL laptop önerisi

Hiç düşünmeden aşağıdaki modeli al geç derim. Hem taşıma kolaylığı hem performans hem de EVO özelliği oldukça cezbedici. Tasarım açısından da gayet yakışıklı :) Şuan piyasadaki F/P cihazı diyebilirim...
  14. C

23K Laptop Önerisi, Tavsiyesi

Hiç düşünmeden aşağıdaki modeli tercih edebilirsin. Kullanıyorum ve fazlasıyla memnunum :)...
  15. C

8700 TL Excalibur Onerisi

İyi cihaz iyi fiyat. Konfig olarak en güncel ve F/P ürünü diyebilirim. Uzun yıllar kullanırsın. Almayı düşünüyorsan hiç kaçırma derim :)
  16. C

Yardım Hangi laptop daha iyi

Benim tavsiyem de Huawei modeli olur. Hem tasarım olarak çok hoş hem de extra avantajları var. Mesela W10 ile gelmesi, işlemcisinin daha güncel ve performanslı olması ve bu modelin birçok yerde satışının olması ve fiyatının da aynı olması güzel. Hiç düşünmeden gönül rahatlığıyla tercih edebilirsin
  17. C

Lenovo , Asus, Acer ve Msı arasında kaldım.

Tercihm kesinlikle Acer Nitro olur. Hali hazırda kullanıyorum. Gayet memnunum. Özellik açısından uzun yıllar kullanabileceğin bir sistem. Özellikle 10300H ve 1650TI olması performans açısından gayet yeterli. Memnun kalırsın
  18. C

Hepsiburada Laptop Önerisi 7700 TL

Dostum hiç düşünmeden al bu modeli. Hem işlemci performansı hem de Ekran kartı performansı açısından kusursuz bir model. Bu fiyata alınabilecek en mantıklı sistem diyebilirim. Nitro kasayı bende kullanıyorum. Soğutma güzel, kasa sağlam. ışıklı klavye artı özellik. Memnun kalırsın
  19. C

14.000TL Gaming Laptop Önerisi

Selamlar; Aşağıdaki modeli incelemeni tavsiye ederim. Hem i7 10750H gibi bir işlemciyi kullanıyor hem de RTX3060 var. Bu fiyatlara alınabilecek en mantıklı sistem diyebilirim...
  20. C

Bu bilgisayar alınır mı ?

Selamlar; Fiyat olarak biarz daha yukarı çıkarım dersen aşağıdaki modeli incele derim. Performans gayet iyi, ayrıca kasa yapısı da çok hoş. Premium ürün hissi veriyor. İncelemeni tavsiye ederim...
Top Bottom