Arama sonuçları: *

• Users: Hrz20
  • Order by date
  1. Hrz20

❌İndirim Bitti! İyzico Ve Parolapara'dan FC 26 Alımına 3300TL Cashback!

5000 tl kar etmeyi nasıl başardınız?
  2. Hrz20

❌İndirim Bitti! PS 5 Slim 2kol 20500 Tl

Peki bilkom garantili değilde eski sony türkiye garantili cihazlara kim bakıyor benim 30.09.2023 tarihinde aldığım ps5 varda bu cihaz ben alırken sony türkiye garantili diye almıştık.
  3. Hrz20

İphone 14 Pro'dan 16 Pro'ya Geçilir mi?

Çok güzel düşünmüşsün 4 yıllık bir cihaza 35k verilmez.
  4. Hrz20

S23 Ultra Server kayıtları şuan açık mı ?

Kesin bilgi hocam şuanda kayıt kapalı ancak önceden kayıt olmuş cihaz almanız lazım yoksa kayıt ettiremezsiniz.
  5. Hrz20

S23 Ultra Server kayıtları şuan açık mı ?

Samsung galaxy s23 ultra server kayıtları şuanda kapalı ve ne zaman açılır belirsiz. 1743985481 Şu forumda o kadar götünden sallayan insan var ki şaşırıyorum adam 8 ay var daha elbet açılır yazmış nereden biliyorsun açılacağını benim samsung servisinde çalışan arkadaş bile bilmiyoruz diyor adam...
  6. Hrz20

5g iptv almak istiyorum

5g iptv nasıl ulaşıcaz?
  7. Hrz20

Telefon Önerisi (40k)

Bence samsung server kayıt işini tamamen kapattı. İphone da zaten server kayıt olayı yok. Yurtdışı cihazla uğraşılmaz dostum. Aldığın cihaz server kayıtlı olsa dahi imei klona düşebiliyor ve tekrar para verip kayıt ettirmen gerekiyor. Direnç kayıt yaptırırım desen o dahada sıkıntılı çünkü...
  8. Hrz20

Telefon Önerisi (40k)

Samsung s24 ultra çıkalı 1 yılı aşkın süre oldu hala server kaydı açılmadı s25 ultra içinde belki hiçbir zaman server kaydı açılmayacak.
  9. Hrz20

PS5 Pro içerisinde ki grafik birimi hangi ekran kartına eş değer?

Bildiğim kadarıyla rx 7700 xt ekran kartından biraz daha güçlü ama rx 7800 xt den güçsüz ikisinin arasında işte.
  10. Hrz20

PS5 PRO DUYURULDU 7 KASIM ÇIKIŞ 26 EYLÜL ÖN SİPARİŞ TAHMİNİ TÜRKİYE FİYATI 44,999

Benim anlamadığım ps5 pro da disk sürücüsü olmayacak mı? Bu tanıtımda yazan 800 euroluk versiyonda disk sürücü var mı yok mu?
  11. Hrz20

Güncel Oyun, Teknoloji Haberleri

Katılıyorum take two ceo su doğruladı geçenlerde erteleme olmayacağını. Muhtemelen bu fake news ile prim yapma pesinde.
  12. Hrz20

Güncel Oyun, Teknoloji Haberleri

Gta 6 oyununun 2026 başı ila ortası arası bir döneme ertelendiği iddia ediliyor. Kaynak
  13. Hrz20

Oyun Teknoloji Gündem Haberleri

İyi forumlar.
  14. Hrz20

Victor Osimhen Galatasaray'da 😮 (şaka değil)

Yoksa yine mi yattı lan transfer :eek: 1725302018 Kalbim dayanmıyor artık yaşlandım sanırım hermoso transferi yattı eğer buda yatarsa birdaha bu yönetim varken gs maçı izlemem :mad:
  15. Hrz20

Victor Osimhen Galatasaray'da 😮 (şaka değil)

6. hafta derbide osimhen hatrick yaptığında görürsün :cool:
  16. Hrz20

Güvenilir ps5 nerden alınır

Çünkü forumdaki kimsenin cihazı yada kolu arızalanmamıştır ve haliylede satıcıyla ve teknik servisle muhattap olmamışlardır. Umarım sende bir sorun yaşamazsın. Bu teknoloji işi biraz şans yıllar önce arkadaşımla vatan bilgisayardan aynı marka model laptop satın almıştık. Benim 1 defa bile...
  17. Hrz20

O attığın linketeki satıcı amazon değil. Güney isminde bir mağaza ve bu mağaza nerededir sahibi kimdir hiç hakkında şikayet var mı vs. bunları iyi araştır. Amazon, n11, hepsiburada, trendyol, sahibinden vs. yerlerden alırken çok dikkat et eğer satıcı sitenin kendisi değilde başka bir isimse...
  18. Hrz20

Bu attığım siteden güvenli bir şekilde hem taksitli hemde garantili olarak alabilirsiniz; https://www.itopya.com/Kampanya/playstation-5-ve-ekipmanlari--696https://bit.ly/itopya-playstation-5-ve-ekipmanlarihttps://bit.ly/itopya-playstation-5-ve-ekipmanlari
  19. Hrz20

🔥İndirim Puma Roma Spor Ayakkabı 1048₺🔥😮

Dede ayakkabısı gibi bunu giyenin kendine saygısı yoktur.
  20. Hrz20

Mesut Çevik Konsol Devri Bitti Twitine Tepki Yağdı !

Hem pc hemde ps5 sahibi birisi olarak 20k ya rtx 4070 li sistemi geçtim sadece rtx 4070 ekran kartını bile satın alamıyoruz. Sistem fiyatlarından haberi yok herhalde bu sözde bilir kişinin. Daha geçen ay arkadaşa rtx 4060 ekran kartı ve amd 7500f işlemcili sistemi 30k ya topladık. Oyun oynatacak...
Geri